Af - 27/06-17 13:16

Beckham gik amok på fan: 'Jeg troede ikke, at han var sådan en type'Beckham gik amok på fan: 'Jeg troede ikke, at han var sådan en type'

Knips. Et foto fik David Beckham til at gå amok, da den tidligere fodboldspiller i weekenden var på Storbritanniens udgave af Roskilde Festival, Glastonbury.

storybild

Her var den 42-årige kendis til stede for at høre koncerter med verdensnavne som Ed Sheeran og Foo Fighters. Det skete fra festivalens afskærmede VIP-område, hvor David Beckham mest af alt opholdt sig.

Da en af de andre festivalgæster tog et billede af David Beckham, reagerede han prompte. Det beskriver The Sun, hvis ansatte selv overværede episoden.

Folk raser over Beckham på grund af foto med datter: 'Ad, det er hun for gammel til!'
Folk raser over Beckham på grund af foto med datter: 'Ad, det er hun for gammel til!'

»David så ud til at være i godt humør, da han ankom til Park Bar med i et stort selskab, men ændrede fuldstændig karakter og eksploderede, da han så en fan, der tog et billede af ham,« lyder det fra et øjenvidne:

»Han skubbede sine venner til side og råbte aggressivt af fanen.«

David Beckham så koncerter på Glastonbury fra sin plads i VIP-området:

Det er ikke længe siden, at situationen var lige omvendt. Her var det folk, der rasede over et af David Beckhams egne billeder, hvorpå han kysser sin datter: 'Ad. Det er hun for gammel til,' lød det blandt andet.

Medie: Poplegendes datter skal være undertøjsmodel
Medie: Poplegendes datter skal være undertøjsmodel

»Det vover du ikke,« skulle det have lydt fra David Beckham til personen, der havde taget billedet på Glastonbury-festivalen.

Fra et andet øjenvidne lyder det:

»Det kom helt bag på mig. Jeg er en stor fan af ham, og jeg troede ikke, at han var sådan en type,« lød det fra en gæst på festivalen.

David Beckhams bagland afviser, at episoden har fundet sted.

»David fik taget hundredvis af billeder sammen med fans i løbet af weekenden, og han afviste ikke en eneste forespørgsel,« lyder det fra en talsperson.

Efter læk af private e-mails: Nu svarer David Beckham igen
Efter læk af private e-mails: Nu svarer David Beckham igen

Også hustruen Victoria Beckham dukkede op i løbet af festivalen og festede med sin mand i VIP-området.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx