Af Nadia Guldbæk Welch - 17/12-17 17:39

Populær DR-vært afslører sit værste juleminde: 'Det var så pinligt'Populær DR-vært afslører sit værste juleminde: 'Det var så pinligt'

En gave skuffede i så høj grad, at hun begyndte at græde.

storybild

Sofie Linde til Zulu Awards med sin forlovede Joakim Ingversen. (Billede: Nils Meilvang)

Mange husker nok, hvordan de som børn glædede sig til at pakke julegaver op, efter maden var spist. En af dem er den populære DR-vært, Sofie Linde.

Dog har hun også nogle dårlige minder, når det kommer til julegaver, fortæller hun til Ekstra Bladet. Faktisk omhandler hendes værste juleminde en episode der fandt sted ved juletræet.

Sofie Linde beskriver selv, hvordan hun dengang var meget barnlig og var sikker på, der gemte sig et fjernsyn i en af hendes gaver.

Især fordi hendes far ikke var god til at holde sådan nogle ting hemmeligt, men desværre for Sofie Linde fik hun sig en slem skuffelse, da hun pakkede gaven op.

»Jeg endte med at få en rejsetaske. Jeg ventede, ventede og ventede, indtil der ikke var flere gaver. Jeg kunne mærke, hvordan tårerne steg op. Jeg satte mig ud på toilettet og græd. Helt dramatisk. Jeg væmmes ved mig selv, det var så pinligt. Det var forfærdeligt. Man har ikke lyst til at være sådan,« siger den 28-årige tv-vært til Ekstra Bladet og afslører, at den bedste gave hun har fået var nogle dvd'er med gamle optagelser på.

LÆS OGSÅ: Glad Fie deler billede: Ham her kysser jeg på nu

28-årige Sofie Linde har siden 2015 dannet par med Joakim Ingversen, der også er tv-vært. Sammen venter de deres første barn, en datter, i det nye år, hvor Sofie Linde igen får travlt.

For endnu engang skal hun stå i spidsen, når den nye sæson af X Factor løber over skærmen. Sofie Linde har tidligere afsløret, at hun når at føde før live-programmerne starter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx