Af - 06/09-16 10:34

Her er Paradise-Carolines krav til sexpartnereHer er Paradise-Carolines krav til sexpartnere

Kondom, abort, graviditet og p-piller. Den altid ærlige Caroline Pedersen fortæller åbent om disse fire emner i et nyt blogindlæg.

Bildstrecke im Grossformat »

Paradise-Caroline er åben om det meste. Klik dig gennem alle de ting, hun har været åben om.

Forleden blev 19-årige Caroline Pedersen ifølge hendes blog ringet op af Se&Hør, der spurgte, om det kunne passe, at hun var gravid. Åbenbart havde det kulørte ugeblad modtaget et tip, der pegede i den retning.

Men det var falsk alarm, og opkaldet fik Caroline Pedersen, der er kendt for sin medvirken i dette års Paradise Hotel, til tasterne. I hendes seneste blogindlæg fortæller hun, hvad hendes forhold er til p-piller, kondom og aborter.

Det er korrekt, at jeg ikke altid får brugt kondom.
Det indrømmer Caroline Pedersen blandt andet i blogindlægget på JuicyPlay.

Vil du opdateres med artikler om kendisserne, så like MX Kendte på Facebook.

Det er dog ikke fordi, Caroline Pedersen ikke går op i sikker sex. Hun er nemlig på p-piller, så hvis der sker en smutter, er risikoen for at blive gravid ikke særlig stor.

Selvom paradisoen ikke kræver, at hendes sexpartnere ifører sig et kondom, så har hun en anden måde at sikre sig, at hun ikke bliver smittet med kønssygdomme.

- Når jeg er sammen med en, så sikrer jeg mig, at han er blevet testet negativt for kønssygdomme inden, skriver hun på bloggen.

'Paradise'-Caroline langer ud efter TV3 efter indlæggelse: Se deres iskolde svar
'Paradise'-Caroline langer ud efter TV3 efter indlæggelse: Se deres iskolde svar

Hendes indlæg siger ikke noget om, hvorvidt hun har haft en kønssygdom, men paradisoen afslører, at hun aldrig har fået en abort.

- Jeg har heldigvis aldrig taget en positiv graviditetstest, men jeg er også meget opmærksom på, at hvis jeg har haft sex uden beskyttelse og uden brug af p-piller, så skal man tage en fortrydelsespille. Nej det er ikke sundt men langt bedre end at måtte ende med en abort!, konkluderer hun til slut i sit indlæg.

Paradise-Caroline: Sådan var min første gang
Paradise-Caroline: Sådan var min første gang

LÆS OGSÅ: Paradise-Caroline smidt ud af gymnasiet

LÆS OGSÅ: Paradise-Caroline takker alle sine haters i nyt blogindlæg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx