Af Kristian Dam Nygaard - 20/04-18 22:09

50-årig verdensstjerne skal være far 50-årig verdensstjerne skal være far

James Bond med ble og sut i hånden. Kan du se det for dig?

storybild

Daniel Craig og Rachel Weisz venter deres første barn sammen. (Billede: VALERIE MACON)

James Bond med ble og sut i hånden. Kan du se det for dig?

Den 50-årige James Bond-skuespiller Daniel Craig og hans hustru, den 48-årige skuespillerinde Rachel Weisz, venter deres første barn sammen.

Det er Rachel Weisz, der afslører nyheden i et stort interview med New York Times, at de efter syv års ægteskab har valgt at udvide familien.

»Man kommer snart til at kunne se det. Daniel og jeg er så glade. Vi skal have et lille menneske. Vi kan ikke vente med at møde ham eller hende,« lyder det fra fru Bond.

Daniel Craig og Rachel Weisz til verdenspremieren på James Bond-filmen 'Spectre' i London i 2015. (Billede: POOL)

Både Daniel Craig og Rachel Weisz har børn fra tidligere forhold. Weisz har en 11-årig søn, der hedder Henry, mens Craig har en 25-årig datter ved navn Fiona.

Parret beskrives som meget privat og viser sig sjældent sammen offentligt. Rachel Weisz kommenterer kort på det i det store interview:

»Daniel og jeg er meget ens. Vi ved egentlig bare ikke, hvordan vi skal håndtere det. Vi er virkelig dårlige til at tage om vores privatliv.«

På James Bond-fronten er den næste film sat til at få premiere den 8. november 2019 og har indtil videre titlen 'Bond 25', da det er den 25. film i serien.

Daniel Craig var med til at tage serien til nye populære højder, da han i 2006 første gang trak i jakkesættet i filmen 'Casino Royale' som afløser for Pierce Brosnan, der havde haft rollen i fire film.

Han havde egentlig meldt ud, af han var færdig i rollen efter 'Spectre' fra 2015, men lod sig altså overtale til endnu en omgang høj pistolføring.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Legenden Iniesta takkede af i smal...
bt.dk
Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx