Af JULIE LAURS BUNDGAARD - 06/05-17 09:19

Derfor forsvandt Hollywood-stjernen pludselig fra det store lærredDerfor forsvandt Hollywood-stjernen pludselig fra det store lærred

Pludselig begyndte den amerikanske skuespiller at takke nej til de store roller

Bildstrecke im Grossformat »

Den amerikanske skuespiller, Josh Hartnett, blev for alvor kendt, da han smeltede pigehjerter verden over i rollen som piloten Danny Walker i 'Pearl Harbor' i starten af 00'erne. Men pludselig begyndte den amerikanske skuespiller at takke nej til de store roller, fortæller australske News.

Men hvor blev han af, og hvorfor har han aldrig fået genetableret sin status som en de helt store filmstjerner?

»Jeg var på forsiden af alle blade. Jeg kunne ikke rigtigt gå nogle steder hen (uden at blive genkedt, red.). Jeg følte mig ikke tilpas i min egen krop. Jeg var alene,« fortalte den amerikanske hjerteknuser i et interview med 'Detail Magazine' tilbage i 2014.

Hollywood-stjerne forsvandt fra det store lærred i flere år: Her er hendes egen forklaring
Hollywood-stjerne forsvandt fra det store lærred i flere år: Her er hendes egen forklaring

Derfor besluttede skuespilleren sig for at flytte tilbage til sin hjemby i staten Minnesota for at få en pause fra det vilde Hollywood-liv. Han hang ud med sine gamle venner og fandt sammen med sin gymnasiekæreste og holdt sig langt væk fra filmkameraer og manuskripter i 18 måneder.

Selvom Josh Hartnett reelt set kun var væk fra rampelyset i lidt over et år, er han gået i glemmebogen hos mange. Han genfandt i hvert fald aldrig sin status blandt de helt store Hollywood-stjerner, og det er der måske en god grund til. Skuespilleren takkede nemlig nej til flere kæmpe roller - og det er en beslutning, der har fået konsekvenser.

»Jeg har helt sikkert sagt nej til nogle af de forkerte folk, og det ser man ned på i denne industri. Folk kan ikke lide at få et nej,« fortalte Josh Hartnett i et interview med Playboy tilbage i 2015.

Slog DiCaprio i ansigtet og frygtede for karrieren: Nu er hun prisvindende Hollywood-stjerne
Slog DiCaprio i ansigtet og frygtede for karrieren: Nu er hun prisvindende Hollywood-stjerne

GALLERI: Her er de vildeste kjoler fra Hollywoods største udklædningsfest
GALLERI: Her er de vildeste kjoler fra Hollywoods største udklædningsfest

Den nu 38-årige skuespiller har blandt andet sagt nej tak til hovedroller i kæmpe succes-film som Spiderman, Batman Begins og Superman Returns, og derefter tog det ikke lang tid, før tilbuddene stoppede med at rulle ind.

»Jeg får stadig tilbudt film- og tv-roller, men der var engang, hvor jeg kunne få hvilken som helst rolle, nu bliver jeg nødt til at kæmpe for det. Men jeg er ikke en dårlig ting, det er faktisk mere givende,« siger den 38-årige skuespiller.

Derfor har Josh Hartnett primært været med i mindre produktioner og indie film siden sin storhedstid i de tidlige 00ere.

Josh Hartnett er bedst kendt for sine roller i 'Pearl Habour', 'Black Hawk Down' og gyserserien 'Penny Dreadful'. Han er gift med den britiske model og skuespiller Tamsin Egerton, som han også har et barn sammen med.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Regnskabet offentliggjort: Det bruger...
bt.dk
Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx