Af - 02/05-14 11:15

Mascha Vang: Han slog min kæbe af ledMascha Vang: Han slog min kæbe af led

Den tidligere Paradise Hotel-deltager vidner i retten i dag.

storybild

Andreas Bo er mødt op i retten for at støtte kæresten Mascha Vang. (Billede: Polfoto/arkiv)

Kendissen Mascha Vang trådte 10.45 ind i retssal 32 i Københavns Byret for at vidne i voldssagen fra Sunday Club natten til den 12. januar.

Med hende er kæresten Andreas Bo.

Mascha Vang fortalte, at hun, Kira Eggers og en veninde var mødt op på Sunday Club, hvor de stødte på Nicki Bille og hans venner, som inviterede trioen hen til deres bord. Her faldt hun i snak med Nicki Bille og hans date, hvilket irriterede den tiltalte.

- Han ville have, at jeg holdt mig fra Nicki Bille. Jeg ved ikke hvorfor, fortalte Mascha Vang, der også afviste, at hun skulle have slået tiltalte i hovedet.

- Jeg kan huske, at jeg står foran bordet, der står Nicki også, jeg siger i øret til Nicki, at hans ven generer mig, og at jeg synes, det er irriterende. Det syntes han også. Som jeg husker det, kommer han hen mod mig og siger 'Du skal ikke tale mere med ham', fortalte Mascha Vang.

Blev vildt forskrækket
Derfra eskalerede det.

- Jeg føler, at han tager fat i min kæbe. Der bliver jeg vildt forskrækket, og jeg føler det meget truende. Jeg får øjenkontakt, da jeg skubber ham væk i panden med tre flade fingre og signalerer, at han skal stoppe, og så slår han mig med en knytnæve på kæben. Jeg falder bagover og lander på gulvet.

Ifølge Mascha Vang forsøgte den 34-åige tiltalte at få hende væk fra Nicki Bille med ordene 'Du er en dejlig pige, og du skal med mig i aften', hvilket den tiltalte kun kunne smile af i retten. Vang forklarede da også, at hun følte, at han havde sagt det i sjov.

Kæbe gik af led
Om slaget forklarede Mascha Vang.

- Det var et hårdt slag, og min kæbe gik totalt af led, jeg kunne ikke tygge eller tale, og jeg var meget blå i dagene efter. Det var meget synligt, at jeg havde fået en på hovedet, forklarede hun.

Her gik hun også imod tiltaltes forklaring. Han fortalte i retten, at Nicki Bille var træt af Mascha Vang den pågældende aften.

- Jeg syntes selv, at jeg var godt selskab. Nicki Bille skrev også til mig i dagene efter, om han kunne få en ny chance for at score mig.

Da Mascha Vang blev ført ud i baglokalerne og videre ind i en ambulance, opfattede hun ikke, hvad der skete med Kira Eggers efter hun var blevet slået.

Metroxpress er til stede i retten og vil følge op med afgørelsen.


LÆS OGSÅ: Tiltalt i Mascha Vang-sag: Hun startede med at tage kvælertag

LÆS OGSÅ: Fik tæsk på natklub: Kira Eggers og Mascha Vang i retten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danskere satser stort: Vil gøre...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Farvel og tak: 24.000 danskere...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx