03/09-13 09:28

Anni Fønsby på selvmordets randAnni Fønsby på selvmordets rand

Den noget fallerede kendis-dronning og bordelmutter Anni Fønsby afslører, at hendes nedtur var ved at føre hende mod selvmord.

storybild

Anni Fønsby foran Retten i Odense efter at hun blev idømt to års ubetinget fængsel og en bøde på 6.375.000 kr. (Billede: Ole Frederiksen / Arkivfoto)

Det er efter hånden ved at være nogle år siden, at Erik og Annis liv prægede tv, blade og internet på daglig basis. Nu afslører Anni Fønsby, at hun var tæt på at vælge at begå selvmord da hun ramte bunden og blev varetægtsfængslet i Odense.

Læs også: Rocker anholdt for at afpresse bordeller

- Da jeg sad varetægtsfængslet, havde jeg lige set Erik på forsiden med en, jeg kender rigtig godt og samtidig fik jeg at vide, at jeg skulle kæmpe for min store pige, siger Anni til Ekstra Bladet. Hun henviser til kampen om forældremyndigheden og at Erik Damgaard var sammen med en anden kvinde.

- Jeg tænkte: Min mand og mit barn er de to ting, der betyder allermest for mig og jeg vidste, de to ting ville smuldre for mig. På det tidspunkt troede jeg, jeg ville miste dem. Og så tænkte jeg bare, at livet ikke var særlig sjovt at leve, siger Anni til Ekstra Bladet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx