Af - 16/12-15 16:25

Ny dansk app udsætter Lukas Graham for nazi-jokeNy dansk app udsætter Lukas Graham for nazi-joke

Føler du, at Lukas Graham fylder for meget i nyhedsbilledet - dansk studerende lader dig blive invaderet af Hitler i stedet

Bildstrecke im Grossformat »

En dansk studerende har lavet et program, der skifter Lukas Graham ud med Hitler.

Her kan du se et eksempel.

Her slutter eksemplet igen.

Det begyndte som en intern joke, da Kenneth Larsen og studiekammeraterne på it-studiet var trætte af mediernes fokus på sangeren Lukas Graham og hans mindste gøren og laden.

Efter 20-30 minutters kodning så lykkedes det for Kenneth Larsen at lave et plugin til browseren Chrome, der erstatter alle billeder af den 27-årige sanger med billeder af den tyske nazileder Adolf Hitler.

Nu bliver alle steder, hvor der står 'Lukas Graham' skiftet ud med ordet Hitler, og det giver unægteligt artiklerne en noget anden betydning.

Baggrunden for at lave appen var, at Lukas Graham den seneste tid har fyldt utroligt meget i mediebilledet. Derfor spurgte en kammerat Kenneth, om han kunne lave en løsning på det.

- Det virkede som om, at man blev invaderet af Lukas Graham, og så ville jeg skifte ham ud med en anden, der også er kendt for at invadere. Og det var Hitler, siger Kenneth Larsen til metroxpress.

Derfor lagde den it-studerende onsdag eftermiddag resultatet af den grovkornede joke på Facebook, hvor vennerne tager imod ideen med kyshånd.

Kenneth Larsen understreger, at der kun er tale om sjov, og at han ikke har noget personligt imod en 27-årige hitmager.

- Der er ikke noget grundlæggende skidt ved ham. Det er mere medierne, der serverer ham som om, at det er det eneste, der er værd at skrive om, siger manden bag Hitler-programmet til metroxpress.

Programmet fungerer kun til Googles Chrome-browser, og er et tilføjelsesprogram som for eksempel en add-blocker.

Programmet er kodet sådan en måde, at det søger efter ordene 'Lukas Graham' på en hjemmeside, og hvis der er bid, så skifter den sangerens navn ud med 'Hitler' og erstatter alle billederne på hele hjemmesiden med nazi-førerens kontrafej.

Skulle man mene, at man gerne vil prøve lykken med programmet, så kan det hentes ved at klikke her, og så skal man ellers bare følge fremgangsmåden, der er beskrevet i Facebook-opdateringen ovenfor.

LÆS OGSÅ: TV: Se Lukas Graham sidde ved sin fars grav i ny smuk musikvideo

LÆS OGSÅ: Lukas Graham fortsætter med at imponere USA: Nomineret for sin optræden

LÆS OGSÅ: TV: Se Lukas Graham gøre kvindelig amerikansk radiovært blød i knæene

LÆS OGSÅ: TV: Se Lukas Graham imponere millioner af seere med amerikansk tv-debut

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hareide afslører sin startopstilling:...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx