06/03-18 22:37

Joakim Ingversen åbner op: Sådan går det derhjemmeJoakim Ingversen åbner op: Sådan går det derhjemme

Han fortæller også, hvordan hustruen synes, han har gjort det som X Factor-vært.

storybild

Det går, med Joakims egne ord, skide godt hjemme hos den lille familie.

For anden gang styrede Joakim Ingversen løjerne, da 'X Factor' løb over skærmen på DR1 fredag aften klokken 20. Han vikarierer i øjeblikket for sin kone, Sofie Linde, der pt. holder barsel fra 'X Factor', og Joakim er stadig rigtig glad for sit vikarjob.

»Det er, ligesom sidst, virkelig fedt. Det er bare sjovt, og det er et crazy program. Det er noget ved det her program, der bare er så vildt,« sagde han efter 'X Factor'-showet fredag aften.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Sådan klarer Joakim det som 'X Factor'-vært

Det går ganske udmærket for Joakim som vært på det populære DR-program, og heldigvis går det også rigtig godt med den lille familie derhjemme.

»Det går rigtig fint derhjemme. Alt er godt. Det er en baby, så man skifter ble, ammer og sover. Så det går skide godt. Jeg er stadig total på at være Sofies hjælper. Som mand kan man jo ikke rigtig gøre andet end at hjælpe, så den klarer jeg,« siger Joakim.

LÆS OGSÅ: Joakim Ingversen om at være far: Det er fantastisk

Selvom Sofie er indbegrebet af 'X Factor', så tyder rigtig meget på, at hun er ganske godt tilfreds med den vikar, DR har sat ind i stedet for hende.

»Ja, jeg har fået ros af Sofie. Hun synes, at det er godt, og det er jo det vigtigste. Det er jo hende, jeg ringer til først, og jeg har fået ros for i aften,« sagde Joakim, mens han havde meget svært ved ikke at smile, når han talte om Sofies rosende ord.

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

Det er endnu ikke besluttet, hvorvidt Joakim tager endnu en fredag i front på 'X Factor'.

»Det kan man aldrig vide. Det er fuldstændig op til Sofie. Det er hende, der bestemmer det. Det kommer an på formen, tror jeg,« sagde han.

Om det bliver Joakim eller Sofie, der styrer løjerne, finder vi ud af næste fredag, når 'X Factor' sendes på DR1 fra klokken 20.00.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror

LÆS OGSÅ: Oliver efter 'X Factor'-exit: Jeg er lettet

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx