27/03-18 10:44

Linse efter Geggo og Cengiz flotte regnskab: Jeg er stolt af demLinse efter Geggo og Cengiz flotte regnskab: Jeg er stolt af dem

Linse er stolt af Geggo og Cengiz, som nu har sorte tal på bundlinjen i deres skønhedssalon La' Lotus.

storybild

Af Louise Andersen.

I sommeren 2016 åbnede 'Familien fra Bryggen'-parret Geggo og Cengiz skønhedssalonen La' Lotus, og nu er der sorte tal på bundlinjen. Regnskabsperioden, der løber fra 1. oktober 2016 til 30. september 2017 – gav et overskud på 240.631 kroner efter skat. La' Lotus havde en indtjening på 513.225 kroner, mens der er udbetalt gager for 250.956 kroner.

LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 dropper 'Paradise Hotel'

Hverken Geggo eller Cengiz har ikke kommenteret på regnskabet, men mor-Linse er ikke bleg for at rose sin datter og svigersøn til skyerne.

»Jeg er virkelig imponeret over dem. Jeg er meget stolt af dem. Også her er Geggo blevet voksen. De er satme gode til ikke at røre pengene på kontoen. De er meget fornuftige, og de gør det godt. De glemmer ikke butikken. Det kan man godt, når den kører, men de er dernede dagligt, og de er meget på med personalet. De er gode til at rose dem,« siger Linse.

LÆS OGSÅ: Linse om flytningen til Spanien: Sådan reagerede Geggo

LÆS OGSÅ: Geggo vinder fornem pris: Min mor bliver meget stolt af mig

Geggo og Cengiz arbejder i øjeblikket på at finde lokaler, så de kan åbne endnu en skønhedssalon. Til ZULU Awards fortalte Geggo nemlig, at parret gerne vil åbne et sted, der tilbyder botox og andre af denne type skønhedsbehandling.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Linse optager nyt program

LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor-vinderne er tilbage fra USA:...
bt.dk
Peter Madsen dømt: Her er anklagerens...
bt.dk
Sexrådgiver får ofte samme spørgsmål:...
bt.dk
Superligaprofil råbte ad dommer: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx