Af Niels Rytter - 10/12-17 08:36; Opdateret: 10/12-17 08:48

'Driving Home For Christmas'-stjernen Chris Rea kollapset på scenen 'Driving Home For Christmas'-stjernen Chris Rea kollapset på scenen

Se videoen foroven om Chris Rea.

Chris Rea

Den engelske musiker Chris Rea kollapsede lørdag aften på scenen under en koncert, skriver flere britiske medier.

Den 66-årige sanger og guitarist, der herhjemme måske er bedst kendt for julehittet 'Driving Home For Christmas', stod på scenen i Oxford, da han pludselig faldt om, skriver The Sun.Chris Rea har tidligere været ramt af et slagtilfælde, men natten til søndag, dansk tid, er offentligheden endnu ikke bekendt med årsagen til kollapset under koncerten i 'New Theatre Oxford' i byen Oxford i det sydlige England.

På de sociale medier skriver flere fans, der angiveligt var øjenvidner til kollapset, om den chokerende oplevelse.

Brugeren 'CörnishDarrenFewins' skriver på Twitter:'Aftenen havde været strålede indtil nu med Chris i topform men Chris Rea er lige kollapset på scenen i New TheatreOxford hvor jeg ser ser på ham.Faldt baglæns i en klump på scenen.Det ser virkelig ikke godt ud.Jeg er meget ked af det.'

En talsperson fra 'South Central Ambulance Service' oplyser over for Independent, at man lørdag aften modtog en anmeldelse fra koncertstedet i Oxford.

»Vi havde medarbejdere fra ambulancetjenesten på stedet, og en patient er nu blevet bragt til hospitalet,« lyder det fra den unavngivne talsperson ifølge det britiske medie.

Den samme talsperson tilføjer, at tilstanden for den person, der er blevet bragt på hospitalet, er stabil.

Skrev monsterhit på forsædet midt i juletrafik

På verdensplan har Chris Rea ifølge The Sun solgt over 30 millioner albums.Det var under en turne i 2016, at musikeren blev ramt af et slagtilfælde, der siden har medført bl.a. nedsat bevægelse i arme og fingre.Monsterhittet 'Driving Home For Christmas' er et af Reas største hits. Nummeret skrev han på forsædet af en Austin Mini, mens hans kone forsøgte at finde vej i juletrafikken i London.I artiklen her på bt.dk kan du læse om flere andre store julehits.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
S og DF er enige: Vilde ulve skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx