Af - 17/11-15 14:21; Opdateret: 17/11-15 16:07

Kendte svigter landsholdet: Her er deres 'undskyldning'Kendte svigter landsholdet: Her er deres 'undskyldning'

Mens resten af Danmark sidder klar ved tv'et, når Danmark I aften spiller mod Sverige i Parken, vælger en række kendte danskere at gå på den røde løber for at blive fotograferet til premieren på den sidste 'Hunger Games'-film.

Bildstrecke im Grossformat »

Når Morten Olsens tropper i aften forsøger at slå Zlatan og Sverige, så vi kan komme med til næste sommers EM, har en række kendte danskere valgt at droppe landskampen, så de I stedet kan blive fotograferet på den røde løber og komme gratis ind og se den nye 'Hunger Games'-film.

- Er der landskamp? Jeg synes, jeg har hørt min kæreste tale om det, men fodbold interesserer mig egentilg ikke særlig meget, lyder det fra blogger Sarah Louise Christiansen.

- Jeg er nok den mere resultatorienteret type. Jeg vil hellere se en god film og så høre, om vi har vundet eller ej bagefter.

Hun tilføjer:

- Jeg synes nok, at det virker lidt fjollet at se en flok voksne mænd jage rundt efter en bold. Hvis de var nøgne gad jeg tilgengæld godt se fodbold. Findes der noget mere komisk en sådan en diller i fri løbe-dressur? Så ville jeg føle mig underholdt.

Sangerinden Anne Gadegaard var heller ikke klar over, at der var landskamp I aften.

- Jeg går ikke sindssygt meget op i fodbold. Jeg elsker 'Hunger Games' og har glædet mig til at se den. Jeg er sikker på, at landsholdspillerne tilgiver mig, griner hun.

Irina Babenko regner med at kunne nå at se første halvleg, før hun tager I biografen med kæresten.

- Vi satser på, at de når at afgøre kampen indenfor de første 45 minutter.

Foto: Janus Nielsen

Lisa Lents betegner sig selv som stor fodboldentusiast og understreger, at hvis hun havde fået billetter til kampen, så havde hun valgt den.

- Men jeg har ligeledes været til samtlige premierer på 'Hunger Games'-filmene, så jeg glæder mig til den store finale. Så jeg følger med I ånden og tjekker live-opdateringer.

Nikita Klæstrup skriver til metroxpress, at hun ikke interesserer sig synderligt meget for fodbold.

- Jeg foretrækker enten at juble, når vi har vundet eller desperat forsøge at forbande Sverige og mumle noget med at tage Skåne tilbage, når vi taber. Men jeg føler intet behov for at se selve kampen.

Michael Olesen, fra 'Vild med dans' står også på aftenens 'Hunger Games'-gæsteliste, men han vælger dog landskamp i Parken.

- Vi har gjort et kompromis hjemme hos os. Joan (Divine, red.) tager ind med en veninde og ser den sidste af de super spændende 'Hunger Games'-film. Hun er kæmpe fan, men vil samtidig sende positive vibes til landsholdet. Jeg tager i Parken med nogle venner og hepper på landsholdet. Det er jo sidste chance, så de skal have alt den opbakning de kan få.

Han tilføjer, at han helt sikkert stadig skal ind og se 'Hunger Games' på et senere tidspunkt.

Ud over de nævnte står følgende kendte på aftenens 'Hunger Games' VIP-liste:

Mai Manniche
Cecilie Hother
Claudia Rex
Benjamin Lasnier
Annemette Voss
Kim Bodnia
Morten Heiberg
Helle Thorning-Schmidt.

Sidstnævnte, tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt er endnu ikke vendt tilbage på metroxpress spørgsmål, om hun vælger landskamp eller 'Hunger Games'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I denne uge er der fest på...
bt.dk
Efter hård kritik af...
bt.dk
Tricktyvene er gået digitalt: Køber...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx