Af Maria Christine Madsen - 30/09-17 09:29

Seere dybt forargede over 'Vild Med Dans'-dommer: Nu reagerer René Holten på den opsigtsvækkende kommentarSeere dybt forargede over 'Vild Med Dans'-dommer: Nu reagerer René Holten på den opsigtsvækkende kommentar

En helt særlig kommentar fra dommeren Britt Bendixen ramte kajakroeren René Holten Poulsen hårdt, efter han fredag aften havde danset i tv-programmet 'Vild med dans'.

storybild

Kajakroeren René Holten Poulsen og danseren Jenna Bagge. (Billede: Martin Sylvest)

Dommeren valgte nemlig at kommentere roerens begavelse, da hun skulle vurdere hans evner i dansen jive.

»Jeg har hele tiden troet, at du var en højtbegavet mand. Men hvis du ikke kan lære at danse bedre på en uge, er du ikke så begavet, som jeg troede,« sagde hun blandt andet.

Den kommentar vakte opsigt. Både hos seerne hjemme i stuerne, der fulgte med i det populære danseprogram, hvor en række kendte danskere skal lære forskellige latin- og standarddanse og efterfølgende bedømmes for deres præstation på dansegulvet, men også hos René Holten Poulsen selv.

Til TV 2 fortæller han, at det var hårdt at høre.

»Jeg blev ret ramt af det. Men jeg vælger at tro, at hun havde en lidt dårlig dag,« siger han.

Den 28-årige kajakroer fik dog støtte fra sin dansepartner, Jenna Bagge, som fortæller til TV 2, at parret efter at have fået den kommentar 'gik ind i en par-boble, hvor vi lukkede alting ude'. Hun understreger dog, at hun synes, René Holten Poulsen havde gjort det rigtig godt i deres jive.

Få sekunder efter kommentaren havde forladt dommer Britt Bendixens læber, begyndte seere at skrive vrede beskeder på danseprogrammets Facebookside.

Efter programmet undskyldte Britt Bendixen selv de hårde ord og forklarede, at de var sagt i et frustreret øjeblik.

»Jeg er ked af, at jeg faldt over mine egne ord, og det var slet ikke sådan ment, fordi selvfølgelig mener jeg det ikke. Jeg ærgrer mig over, at jeg gav ham sådan en svada, det var ikke min mening,« sagde Britt Bendixen til nyhedsbureauet Ritzau.

Hun forklarede, at hun var blevet frustreret over, at René Holten Poulsen under dansen ikke havde styr på sine grundtrin.

»Det, jeg gik op i, var, at han havde tre grundtrin i hele sit program, og han gjorde det forkert hver gang. Og grundtrinene skal du kunne. Det var ironi, for selvfølgelig er manden begavet. Men jeg bliver så irriteret, når man ikke engang kan gøre grundtrinene rigtigt, og så er det, at jeg går lidt over gevind, og jeg har undskyldt til ham, fordi det var unødvendigt,« sagde hun til Ritzau.

Gennem 12 uger skal nydanserne i danseprogrammet sammen med hver deres professionelle danser dyste i forskellige stilarter, og hver uge skal de bedømmes af seerne og dommerpanelet.

Dette år udgør skuespiller Iben Hjejle, skuespiller Sofie Lassen-Kahlke, rapper Jesper 'Jokeren' Dahl, kok Dak Laddaporn Wichangoen, skuespiller Lucas 'Bimse' Hansen, håndboldspiller Daniel Svensson, komiker Ane Høgsberg, radiovært Simon Jul, youtuber Julia Sofia Aastrup, svømmer Mie Ø. Nielsen, kajakroer René Holten Poulsen og tv-vært Christian Bækgaard de medvirkende i 'Vild med dans'.

Siden programmet havde sæsonpremiere for fire fredage siden, har seerne måtte tage afsked med tv-værten Christian Bækgaard, komikeren Ane Høgsberh, skuespiller Lucas Hansen og rapperen Jesper Dahl, der alle ikke fik nok stemmer til at få videre i konkurrencen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
Kan du genkende reality-deltageren?...
bt.dk
Eddie Skoller sætter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx