Af Niels O. Hansen - 15/12-17 17:16

Royal bryllupsdato et mareridt for mange – tvinger kronprins William til at skuffe fans Royal bryllupsdato et mareridt for mange – tvinger kronprins William til at skuffe fans

Mange kalder det for dårlig planlægning.

storybild

Prins Harry og Meghan Markle skal giftes 19. maj, hvor der samtidig skal spilles FA Cup-finale. (Billede: Toby Melville)

Der bliver kamp om fjernbetjeningen lørdag 19. maj til næste år, for den dag skal den britiske prins Harry giftes med sit livs udkårne, Meghan Markle. Men samme dag finder en af fodboldens vigtigste begivenheder sted: Finalen i verdens ældste pokalturnering, FA Cup'en.

Det kongelige par skal giftes i Windsor Castle, og samme dag skal der spilles FA Cup-finale på Wembley Stadium i en anden del af London.

For at gøre det helt perfekt sætter dobbelt-arrangementet prins Harrys storebror, prins William, i forlegenhed, da han normalt uddeler trofæet til vinderen af FA Cup-finalen. I år må han af gode grunde melde afbud til kampen.

Der er ikke plads til, at FA Cup-finalen kan afvikles tidligere, og den kan ikke flyttes længere ud i fremtiden, da det internationale fodboldforbund (FIFA) forlanger, at spillerne skal have en vis pause, inden det går løs med VM i Rusland, som begynder 14. juni.

Dato-sammenfaldet har affødt flere kommentarer på Twitter.

»BBC er nok rigtig glade for, at de må aflyse bryllups-udsendelsen til fordel for FA Cup-finalen,« skriver brugeren Oliv'ar for eksempel.

»Dårlig planlægning at lægge sit bryllup samme dag som FA Cup-finalen. Man kan håbe, at der er et værelse i paladset, hvor de viser kampen på tv,« skriver Colin Durrant.

Og flere af reaktionerne fortsætter i samme stil. Se bare her:

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx