Af Amalie Abildgaard - 30/09-17 09:32

Koncert med kendt dansk rapper blev aflyst: Politiet meldte om 'utryg stemning'Koncert med kendt dansk rapper blev aflyst: Politiet meldte om 'utryg stemning'

Ved du noget om sagen? Så vil BT meget gerne høre fra dig på 1929@bt.dk eller på Facebook.

storybild

Gilli-koncert i Rødovre Centrum blev fredag aften aflyst. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Ved du noget om sagen? Så vil BT meget gerne høre fra dig på 1929@bt.dk eller på Facebook.

Hitmageren Gilli skulle fredag aften have optrådt i Rødovre Centrum, men koncerten blev aflyst, og centeret blev lukket.

Det fortæller vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Brian Holm.

»Som vi hører det, var der en utryg stemning dernede blandt publikum, almindelige kunder og butiksindhavere. Jeg kunne forestille mig, at centeret blev overrasket over de mange fremmødte. I uroen valgte de at lukke centeret før tid, og vi har assisteret,« siger vagtchefen.

Et vidne, der var til stede i Rødovre Centrum ved 21-tiden fortæller, at det udløste stor tumult, at koncerten blev aflyst.

»To minutter før koncerten skulle gå i gang, går der én op på scenen og siger, at koncerten er aflyst. Folk råber og skriger, og der opstår stor tumult, fordi mange er skuffede,« siger vidnet, der gerne vil optræde anonymt. BT er bekendt med vedkommendes fulde navn.

Rapperen Gilli, der står bag hits som 'C'est la vie', 'Tidligt op' og 'Rica', gav koncert sidste weekend med hiphop-ruppen 'Molo', hvor der også var tumult under koncerten.

Dog fortæller Rødovre Centrums marketingsdirektør, at det ikke har noget med hverken publikum eller rapperen at gøre, at koncerten blev aflyst. Hun fortæller, at det skyldtes tekniske fejl, at Gilli ikke spillede sin koncert klokken 21 som planlagt.

Hun kan heller ikke bekræfte, at centreret lukkede før tid.

»Informationen meddelte 21.15, at vi havde lukket, men det var en fejl, og vi åbnede igen lige bagefter,« siger marketingsdirektøren ved Rødovre Centrum, Charlotte Andersen.

Inden Gilli skulle have givet sin koncert, spillede rapperen Oliver Kesi koncert i centeret.

Det er blot otte dage siden, at en Gilli-koncert skabte uro. Lørdag spillede han på Posten i Odense, da 20-30 mennesker røg i masseslagsmål.

BT forsøger at få en kommentar fra Gilli.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Kvalt af høj husleje: Efter 40 år i...
bt.dk
Enhedslisten splittet om flygtningelejre
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx