Af Fie West Madsen - 27/11-17 11:56; Opdateret: 27/11-17 12:43

Trump og Clintons døtre går sammen i usædvanlig allianceTrump og Clintons døtre går sammen i usædvanlig alliance

Medierne skal lade tidligere præsident Barack Obamas ældste datter Malia være og give hende lov til at have et privatliv.

storybild

Her Ivanka Trump. (Billede: JIM BOURG)

Det mener både Donald Trumps ældste datter Ivanka Trump og datter af Hillary og Bill Clinton, Chelsea Clinton.

Det skriver flere internationale medier, herunder Washington Post.

Begge døtre er gået til angreb på amerikanske medier på Twitter, efter flere medier har beskrevet video-materiale, der angiveligt viser Malia Obama ryge og kysse en ung mand forud for en fodboldkamp.

Malia Obama er 19 år og er i øjeblikket studerende på Harvard University, og begge præsidentdøtre mener, at medierne bør lade Obamas datter være i fred - som det normalt også er kutyme.

'Malia Obama skal have lov til det samme privatliv som sine venner i skolen. Hun er en ung voksen og privat borger, og hun burde have lov at være i fred,' skriver Ivanka Trump på Twitter.

Hun bakkes op af Chelsea Clinton, datter af Bill og Hillary Clinton, der mener, at medierne bør holde sig for gode til at skrive om Malias privatliv.

'Malia Obamas privatliv som en ung kvinde, en universitetsstuderende, en privat borger bør ikke være jeres clickbait. Vær bedre,' lyder det fra Chelsea Clinton på Twitter.

Malia Obama flyttede ind på campus på Harvard i september, og hendes mor Michelle Obama har i tidligere interviews udtalt, hvordan hendes datter af og til har svært ved berømmelsen og det faktum, at mange mennesker vil have taget billeder med hende.

Malia Obama (i midten) bliver taget i forsvar af både Chelsea Clinton og Ivanka Trump.(Bild: JEWEL SAMAD)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Kongeskibet hjælper med...
bt.dk
Voldsomt overfald: 23-årig kvinde...
bt.dk
Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
Topforhandler i Forligsen: Vi er i en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx