Af Lars Dinesen - 31/08-17 16:34

Kendt børneskuespiller skal være morKendt børneskuespiller skal være mor

Den i dag 24-årige kvinde har været med i hele seks spillefilm.

storybild

Julie Brochorst debuterer som skuespiller med hovedrollen i Kaspar Munks debutspillefilm "Hold om mig", 2010. Det er en film, der handler mobning. Filmen er sat til at have premiere 2. september 2010. (Billede: Morten Germund)

Den 24-årige skuespillerinde Julie Brochorst Andersen skal være mor.

Det afslørede kæresten Kevin Koch i et offentligt opslag på Facebook torsdag eftermiddag. Her skriver han, at parret til februar skal have en lille pige.

Allerede som 15-årig blev Julie Brochorst Andersen opdaget ved et tilfælde til rollen som Sara i Kaspar Munks ungdomsdrama 'Hold om mig,' der kom i biograferne i 2010. Den daværende teenager blev allerede ved sin næste film belønnet med Årets Ole-pris som bedste kvindelige skuespiller i 'You and Me Forever' for sin portrættering af hovedrollen Laura. Hun er desuden sidenhen blevet nomineret til en Robert, en Bodil og en Zulu Award.

Udover sine filmoptrædener er hun blevet kaldt et af dansk spillefilms større håb af Soundvenue, der i 2016 rådede læserne til at holde øje med den unge skuespillerinde, så kan man også have stødt på den 24-årige skuespiller i tv-serier som Jonatan Spangs 'Lille Mand' på Zulu eller julekalenderen 'Tidsrejsen.'

I 2017 er hun aktuel i Mathias Broes 'Døden Smitter.'

Et opslag delt af Julie Brochorst Andersen (@juliebrochorst) den

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx