Af - 20/04-16 18:14

Wauw: 'Game of Thrones'-babe viser helt ny side på magasincoverWauw: 'Game of Thrones'-babe viser helt ny side på magasincover

Dragemoderen som du aldrig har set hende før.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun er i forvejen en af de mest populære skuespillere i 'Game of Thrones', og nu giver 29-årige Emilie Clarke dig endnu mere grund til at være fan.

LÆS OGSÅ: Denne virksomhed giver ansatte fri så de kan se Game of Thrones

Søndag er der premiere på den sjette sæson af verdens måske største tv-serie, og derfor pryder den engelske skuespiller forsiden af maj måneds Vogue Australien.

Normalt er hun iført platinblond hår og drager, men her er hun i stedet moderigtigt moderne klædt i jakke og kjole.

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-chok: Så få afsnit er der tilbage

Selv er hun pænt begejstret for forsiden og udbryder på Instagram:

- For faen Vogue Australien. Du har gjort det godt. Det er en god dag, når de får dig til at se 55.000 gange bedre ud end i virkeligheden og putter billedet på forsiden af et magasin.

Hun fortæller i det medfølgende interview, at hun nærmest aldrig bliver genkendt på gaden. Kun hvis der er tale om hardcore fans af serien.

- Hvis jeg for eksempel går hen ad gaden sammen med Kit Harington eller Gwen Christie ('Game of Thrones-kollegaer, red.) eller andre fra serien, så er det mig fansene spørger, om ikke jeg vil tage et billede af de andre. Jeg smiler bare og siger 'jo, selvfølgelig'.

LÆS OGSÅ: Ved hun noget? Sådan reagerer Siri, når man spørger, om Jon Snow er død


LÆS OGSÅ: Birgitte Hjort Sørensen vinder Hollywood-pris

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx