25/07-17 22:26

Irina svigtet af kæresten på ferie: - Selvfølgelig bliver man ked af detIrina svigtet af kæresten på ferie: - Selvfølgelig bliver man ked af det

Irina blev forladt af sin forlovede under deres ferie, og han kom ikke tilbage som aftalt.

storybild

I et halvt år havde Irina Olsen glædet sig til årets familieferie, hvor hun skulle nyde sin kæreste, Morten, og deres datter, Allessia, og have noget meget tiltrængt kvalitetstid. Men ferien blev slet ikke, som Irina havde håbet på.

– Som I måske efterhånden har forstået, så føler jeg, at vores ferie kunne have været bedre. Med bedre mener jeg i hvert fald bedre planlagt! Hvis I har fulgt med på Snapchat/Insta i de uger, som vi var afsted, så har jeg berørt emnet lidt. Vores forhold er nok lidt anderledes på nogle punkter, hvilket især for mig betyder, at jeg skal finde tålmodigheden frem, skriver Irina på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Irina misbrugt af svindlere

– I år kunne det ikke blive anderledes end, at Morten skulle frem og tilbage 2 gang fra ferien for at optræde i DK. Men han kom ikke tilbage efter den første gang, da han alligevel skulle hjem igen 2-3 dage efter, og der indså vi, at vores plan ikke fungerede. Man ved, at den slags kan ske, og jeg har da også vænnet mig til at omstrukturere min hjerne hurtigt, men jeg havde glædet mig til ferien i over et halvt år, og selvfølgelig bliver man ked af det.

Selvom Irina forsøger ikke at lade sig gå på af, når karrieren spænder ben for deres planer, så indrømmer hun, at det ødelagde hendes feriebobbel, så nu overvejer hun en ny sommerferie – eller måske en sen sommerferie for at gøre op for den ødelagte ferie.

Læs hele Irinas indlæg, hvor hun forklarer sit og Mortens forhold og deres udfordringer her.

LÆS OGSÅ: Irinas barnedrøm gik i opfyldelse

LÆS OGSÅ: Irina har droppet studiet: Jeg lever af min blog og de sociale medier

I ‘Mig og min mor’ kunne man følge Irina under graviditeten, og her blev hun overrasket med babyshower.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Obama skriver kontrakt med Netflix
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx