Af - 03/03-16 21:53; Opdateret: 03/03-16 22:04

Mega sødt: Sådan giver Adele en dødsyg pige hendes livs oplevelseMega sødt: Sådan giver Adele en dødsyg pige hendes livs oplevelse

Adele har nu bevist, at hun har et hjerte af guld.

Bildstrecke im Grossformat »
Da Adele sidste gang spillede i Danmark tilbage i 2011, gav hun publikum og anmeldere en rørende, kuldegysfremkaldende oplevelse i Store Vega. Gaffa gav seks ud af seks stjerner, og selv Ekstra Bladets Thomas Treo forlod koncerten i godt humør. Adele er heldigvis ikke bange for at spille gamle hits, så på sin kommende turné kan du forvente at høre alle de gode gamle klassikere som 'Set Fire To The Rain', 'Rolling in the Deep' og ikke mindst verdens måske bedste James Bond-sang 'Skyfall'. Om du holder trangen pænt inde i skabet, eller du kaster om dig med de store armbevægelser til hverdag, så er en Adele-koncert det perfekte sted til at få sin indre diva på. ENDELIG har du en mulighed for at finde din gamle klaptelefon frem fra skuffen og tage den med til en koncert uden at virke som en kæmpe taber. Klap med og skrål 'Helloooooo' så højt du kan. Du kan stille og roligt nyde en koncert uden at skulle få dårligt selvværd over, at din egen krop ikke lever op til det magre skelet på scenen. Langt om længe står der en kvinde i Jyske Bank Boxen, der kan synge uden hjælp af playback. Ifølge de sociale medier skal alle dine venner alligevel med. Så om du er der eller ej, så kommer du til at høre om koncerten. Du lider af FOMO, du vil ikke være udenfor vel? Snaps er bare sjovere fra afsenderens side. Måske er det faktisk sidste chance for at opleve Adele live. Hun har tjent penge nok, gider egentlig ikke det der popstjerneliv, og så tyder den halsoperation, hun var igennem for et par år siden på, at hendes krop ikke har det alt for godt med lange turneer. Det koster 750 kroner at se koncerten i Forum og mellem 570 og 850 kroner at se Adele i Jyske Bank Boxen. Med de priser slipper du for at bekymre dig om, hvad du skal bruge dine penge på resten af måneden. For du har ikke flere, muhahaha. Adele spiller den 4. maj. Er der nogen bedre måde at fejre Danmarks befrielse på?

Adele har gang på gang vist sine fans, at hun har benene solidt plantet på jorden på trods af sin berømmelse.

Og nu har hun også bevist, at hun har et hjerte af guld. Adele valgte nemlig at tage sig tiden til at opfylde en dødsyg pige største ønske og besøge hende ved hendes sygeseng, skriver Belfast Telegraph.

Adele vinder prisen for årets single til Brit Awards
Adele vinder prisen for årets single til Brit Awards

Den 12-årige superfan Rebecca Gibney er både blind, spastisk lammet og lider af epilepsi. Derfor kan hun hverken tale eller gå og får sin mad gennem en sonde. Lægerne spår hende til kun at have et halvt år tilbage at leve i.

Men hendes hørelse fejler ingenting, og den lille pige er kampe fan af Adeles smukke sangstemme, som hun lytter til hver eneste dag.

Adele bryder politisk tavshed og langer ud efter Donald Trump
Adele bryder politisk tavshed og langer ud efter Donald Trump

Så da Adele for nylig besøgte hendes hjemby Belfast for at give koncert, satte Rebeccas mor Tracy Gibney gang i en online kampagne, der skulle fange Adeles opmærksomhed.

'Jeg har en meget syg datter, som er spastisk lammet, lider af epilepsi, ikke kan gå eller tale og får sondemad, og hun er fornylig blevet sengeliggende. Hun lytter til Adele fra hun står op om morgenen til hendes sengetid,' lød morens rørende forklaring på kampagnen.

WOW: Kan du se forskel på Adele og denne svenske kvinde?
WOW: Kan du se forskel på Adele og denne svenske kvinde?

'Alt, jeg beder om, er, at Adele FaceTimer med lille Rebecca eller sender hendes en videobesked. Det ville gøre hendes største drøm til virkelighed. Please, please hjælp mig på vegne af min syge lille datter,' lød hendes bøn.

Adskillige emails blev sendt til Adeles manager og til sidst lykkedes det at fange Adeles opmærksomhed. Og da sangerinden mødte op i egen høje person ved Rebecca sygeseng blev den lille pige vildt begejstret.

Adele vipper PSY af pinden: Slår Gangnam Styles rekord på YouTube
Adele vipper PSY af pinden: Slår Gangnam Styles rekord på YouTube

- Jeg kan ikke tro det, jeg er bare helt oppe i skyerne af glæde. Min datter fik lov til at møde den person, hun elsker, og det er hvad jeg altid vil tage med mig resten af mit liv, fortalte Tracy Gibney efter Adeles besøg.

Hun er selv kæmpe fan af sangerinden og blev rørt af Adeles kærlige gestus.

TV: Giver Adele også dig gåsehud med denne Spice Girls-sang?
TV: Giver Adele også dig gåsehud med denne Spice Girls-sang?

- Adele legede med hendes hår, holdt hendes hånd og spurgte hende om Frost. Hun var virkelig sød, tilføjede hun.

Adele valgte også at give familien gratis billetter til sine koncerter, som var hele to dage.

Adele overvejede at droppe sangen for et andet arbejde
Adele overvejede at droppe sangen for et andet arbejde

Se billeder fra Adeles besøg hos familien herunder:
LÆS OGSÅ: TV: Derfor brød Adele grædende sammen på scenen i New York

LÆS OGSÅ: Adele afslører sin hemmelighed: Sådan har jeg tabt mig

LÆS OGSÅ: LISTE: 10 grunde til at du SKAL se Adele når hun kommer til Danmark

LÆS OGSÅ: Adele giver to koncerter i Danmark: Se her hvor

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Praktikant med kritisk vidneudsagn...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Første dom i Se og Hør-sag - kendis...
bt.dk
Tidligere Superliga-direktør i krig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx