Af - 05/06-16 12:47

Efter tv-flop: Nu prøver Julie Zangenberg med dette nye tv-konceptEfter tv-flop: Nu prøver Julie Zangenberg med dette nye tv-koncept

Julie Zangenberg har ikke opgivet drømme om mad-tv.

Bildstrecke im Grossformat »

Dårlige seertal har det med at følge efter Julie Zangenberg. Drama-serien 'Heartless' kæmpede med problemet, reality-showet 'Adam og Eva' var heller ikke den store succes, og senest har hun ikke formået at få danskerne ind i sit køkken i madprogrammet 'Julies madselskaber' på Kanal 4.

Score-coach: Sådan får Nicklas Bendtner succes på Tinder
Score-coach: Sådan får Nicklas Bendtner succes på Tinder

Men den 27-årige skuespiller giver ikke op og lancerer nu et nyt tv-koncept - denne gang på YouTube i samarbejde med sundhedscoach Nicole Punzi og Youtube-fællesskabet Splay, der i forvejen har teen-idoler som Rasmus Brohave, Kristine Sloth og Armin i stald.

– Undervejs I ‘Julies Madsselskaber’, hvor jeg lavede alt muligt forskelligt mad,
var der stor efterspørgsel på de opskrifter, som var sund mad, der smagte
fantastisk. Noget jeg selv er blevet nødt til at prioritere i min kost, da jeg
elsker mad, men også har lyst til/brug for at have en sund krop, siger Julie Zangenberg i en pressemeddelelse ifølge Realityportalen.

Kendisser slår op: Nikita og Oliver holdt i to måneder
Kendisser slår op: Nikita og Oliver holdt i to måneder

Hun vil i sit nye univers vise Youtube-seerne, at det sagtens kan lade sig gøre at spise lækker mad og samtidig være tynd.

– Jeg elsker at spise bøf, sauce, kage og drikke vin. Jeg nægter at spise fuldkornspasta, en tør kyllingefillet med udkogte gulerødder eller i det hele taget mad, der er ekstremt sundt, som bare ikke smager godt.

– Heldigvis kan man både og. Man kan finde balancen mellem sundhed og livskvalitet. Det er lige præcis dét, jeg kommer til at vise i mine nye madprogrammer, som jeg er stolt over at kunne sige, at jeg selv har produceret. Her skinner min kærlighed til mad og at have en krop, der er på toppen, forhåbentlig igennem, fortsætter hun.

Medina til Zangenberg: Derfor kunne jeg ikke lide dig
Medina til Zangenberg: Derfor kunne jeg ikke lide dig

Der er eftersigende tale om fire programmer i første omgang. Programmerne lægges ud på Youtube i løbet af juni.

LÆS OGSÅ: 5 ting du kan lære af Julie Zangenbergs nye madblog

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx