Af - 08/04-17 12:36

Danmarks Snapchat-konge springer ud som sanger med stjernespækket videoDanmarks Snapchat-konge springer ud som sanger med stjernespækket video

Snapchatteren Lakserytteren overrasker som sanger og rapper.

Den ultra-energiske Lakserytteren, der også bærer det borgerlige navn Rasmus Kolbe, har længe været Danmarks ubestridt største navn på Snapchat. Men nu lader det til, at Lakserytteren har fundet nye veje som rapper og sanger.

Det sker i rapnummeret ‘Fuld denim’, hvor der bliver spyttet rim og skønsunget om cowboystoffets fortræffeligheder.

I musikvideoen fester vi med Lakserytteren der cruiser på sit segboard med lange denimfrynser flagrende efter sig.

Men Lakserytteren er ikke alene i videoen. Her møder han blandt andet en lang række kendisser på gaden og på clubben. Vi snakker alt fra Gulddreng til Casper Christensen til Twerk Queen Louise.

Gør din fredag ENDNU bedre: Her er 10 danske YouTube-videoer vi aldrig glemmer
Gør din fredag ENDNU bedre: Her er 10 danske YouTube-videoer vi aldrig glemmer

Se videoen øverst i artiklen.

Vi fik fat i Lakserytteren for at få at vide, hvad der sker med alt det denimtøj, musikkarrieren og fremtiden.

Du er allerede Danmarks ukronede konge på Snapchat. Hvorfor har du valgt at lave musik nu?

- Hele ideen med at lave noget musik er, at jeg og min kammerat Justin godt kunne tænke os at lave det danske bud på Lonely Island eller Ylvis fra Norge. Ideen var så at lave en sang, der var velproduceret, sjov og kunne blive til en sjov video. Man skal virkelig gå ind og se videoen. Det er næsten vigtigere end at man hører den på Spotify, for den er fyldt med en masse cameos med en masse lækre mennesker.

Er det noget, du vil blive ved med?

- Tja, nu må vi se. Alt er jo et eksperiment. Hvis det bliver en kæmpe succes, kan det godt være, at vi laver noget mere. Men hvis det bliver en kæmpe failure, kan det godt være, at vi ikke skal lave mere. Eller, det kan egentlig godt være, at vi laver det alligevel.

TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder der rent faktisk VIRKER
TINDER-TIRSDAG: 10 beskeder der rent faktisk VIRKER

Nu må vi vide det. Hvad er der lige med alt det der denimtøj?

- Denim er fedt! Det er lækkert og dejligt 90’er-retro-agtigt. Det er lidt far- og skovhugger-agtigt. Det er alle de fede ting blandet sammen! Og så er det fedt at gå fuld denim. Jeg elsker jo at gå i sæt, så dét at gå i dobbel-denim er bare en ny feature til den måde jeg plejer at klæde mig.

Vi har været vant til, at Lakserytteren går i meget spraglet tøj. Er farverne droppet for altid?

- Jeg kommer overhovedet ikke til at droppe farverne! Man kan også godt få denim i lyserød, lysegrøn og gul - og alle mulige andre lækre farver. Og bare fordi man har lavet en sang, der hedder ‘Fuld denim’, kan man jo ikke gå i fuld denim hele tiden. Så får man sgu dårlig sædkvalitet - som mand ihvertfald...

Hvad kan vi forvente fra dig fremover?

- Prepare for the unexpected! Det kedeligste er at blive ved med at lave det, man altid har lavet. Det kan være, at jeg skal lægge stemme til en tegnefilmfigur, lave en spillefilm, et tøjbrand. Nå nej, det har jeg gjort. Men man kan være sikker på, at der kommer mere Tabasco-show. Det er mit bud på at lave kvalitetsfjernsyn til internettet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Værdifuld BMW stjålet: Genkender du...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Sådan vinder man VM: 'Lad os gøre som...
bt.dk
Forskere: Tabletter med gavnlige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx