Af Jonas Sand, Realityportalen - 22/04-17 16:23; Opdateret: 22/04-17 16:48

Kay fra 'For lækker til love' er blevet droppet af kærestenKay fra 'For lækker til love' er blevet droppet af kæresten

De blev forældre for få måneder siden, men nu bekræfter de begge, at forholdet er gået i stykker.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet: Kay og Mille.

Realityportalen.dk kunne tidligere på ugen afsløre, at forholdet mellem ‘For lækker til love’-deltageren Kay Hansen og paradisoen Mille Lentz efter alt at dømme var gået i stykker kort efter fødslen af sønnen Milton, der kom til verden midt i januar.

Kay står blandt andet som single på sin offentlige Facebook-profil, mens de to heller ikke længere følger hinanden på Instagram. Derudover har både Kay og Mille i den seneste tid lagt opslag op på forskellige sociale medier, der indikerer, at de ikke længere er i et forhold sammen og heller ikke ser deres søn hver dag.

LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven ved ‘Nybyggerne’-finalen

Det fik flere af parrets følgere til at spekulere i et brud mellem de to. Kay ønskede dog ikke at kommentere det mulige brud, da Realityportalen.dk var i kontakt med ham, mens Mille ikke vendte tilbage på vores henvendelser.

Men over for SE og HØR bekræfter både Mille og Kay, at de er gået fra hinanden, og Kay fortæller, at det er Mille, der har valgt at afslutte forholdet. Og det er han noget utilfreds med.

»Jeg synes, det er at give op. Hun fødte for tre måneder siden. Det hele er jo total omvendt, og man er ikke kærester, som man plejer. Der er mange ting, der ikke lige er normale i starten,« siger han til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-stjerne er blevet single

Både Kay og Mille slår fast, at de vil kæmpe for at bevare et godt forhold til hinanden for sønnens skyld, og Kay ser ham så tit, som der er mulighed for det.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Fodboldforbund afviser Barcelonas Neymar-appel
Fodboldforbund afviser Barcelonas Neymar-appel


LÆS OGSÅ: Håb om liv kun 40 lysår herfra

LÆS OGSÅ: Skadet Bale misser CL-returkamp mod Bayern München

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Tidligere sportsstjerne blev mobbet...
bt.dk
Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Ny overraskende forskning: Drik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx