Af - 11/05-16 11:27

Justin Bieber chokerer: - Jeg er færdig med at få taget billeder med fansJustin Bieber chokerer: - Jeg er færdig med at få taget billeder med fans

Justin Bieber trækker en streg i sandet.

Bildstrecke im Grossformat »

Siden Justin Bieber som 14-15-årig blev verdens største teenageidol, har han ikke kunne gå i fred på gaden. Nu vælger han 22 år gammel at sige stop.

Justin Bieber er færdig med at få taget billeder sammen med fans.

Selena Gomez rørt til tårer: Denne sang NÆGTER hun at synge
Selena Gomez rørt til tårer: Denne sang NÆGTER hun at synge

Den unge popstjerne forklarer i et Instagram-opslag, at han ikke længere føler sig behandlet som et menneske, og at han nu har behov for at trække en streg i sandet.

- Det er nået dertil, hvor folk ikke engang siger hej til mig, eller ser mig som et menneske. Jeg føler, at jeg er ligesom et dyr i zoologisk have, og jeg vil gerne beholde min fornuft.

Så har Justin Bieber fået tatoveret sit ansigt
Så har Justin Bieber fået tatoveret sit ansigt

Justin Bieber er godt klar over, at han vil skuffe en masse fans, men han føler ikke, at han skylder nogen at stille op til foto.

- Folk der siger, 'men jeg har købt dit album', du har fået, hvad du har betalt for: Et album. Det står ikke nogen steder, at du også får et billede.

Instagram-opslaget har naturligvis gjort en masse fans vrede. Justin Bieber vælger selv at kommentere på en kommentar fra brugeren braekess.

Brugeren angriber Justin Bieber for at være en arrogant nar, der ikke sætter pris på sine fans.

- Fansene er skyld i, at du er så succesfuld, som du er. Det mindste du kan gøre er at få taget et billede sammn med dem. Jeg er sikker på, at det er irriterende ikke at kunne leve et 'normalt' liv, men 'normal' er ikke hvad, du er gået ind til. Kom videre og lad være med at være en idiot.

Justin er tilbage: Er det her sommerens helt store hit?
Justin er tilbage: Er det her sommerens helt store hit?

Justin Bieber svarer igen med, at det kan godt være, at han er en idiot, men at han bliver nødt til at handle, som han gør.

- Hvis du synes, at jeg er en idiot for at sætte grænser, så er jeg den største idiot her omkring. Men jeg synes, det er et smart træk, og det er den eneste måde, jeg kan overleve på. Jeg vil have lov til at nyde livet og ikke være slave af omverdenens krav og holdninger til, hvordan de synes, jeg skal opføre mig.

- Jeg elsker, at jeg er i stand til at gøre folk glade, men helt ærligt, hvis du var i mine sko, ville du forstå, hvor trættende det er.

Se de to opslag her:Braekess you are so right btw your Instagram name is fire. Years ago it was impossible to even take a picture at anytime not everyone was accessible to a camera now everyone has a camera phone and Now it's just a different thing.If you think setting boundaries is being a douche I'm the biggest douche around but I think it's smart and will be the only way I last. I wanna enjoy life and not be a slave to the world and their demands of what they think I need to do!! I love the fact that I am able to make people happy but cmon if you truly were in my position you would understand how tiring it is ( boo hoo Justin get over it) I'm going to keep making decisions I feel are fit for my growth and no human being will make me feel bad for it.

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


LÆS OGSÅ: Dette billede er ikke længere det mest likede på Instagram

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Kuldechok over Europa: Mindst fire...
bt.dk
Superstjerne vender hjem med flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx