Af Laura Rode Nygaard - 21/10-17 16:55; Opdateret: 21/10-17 17:08

Efter et halvt år sammen: Nu skal Didde fra 'Bryggen' giftesEfter et halvt år sammen: Nu skal Didde fra 'Bryggen' giftes

Linse Kesslers gode veninde Didde fortæller nu, at hendes kæreste har været på knæ.

storybild

Didde Skjelmose med veninden Linse Kessler (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Efter blot et halvt års parløb er TV 2-produceren Sonny Bendiksen faldet på knæ for sin kæreste, Bryggen-darlingen Didde Skjelmose. Det fortæller det lykkelige par til Realityportalen.

Frieriet fandt sted så sent som denne lørdag formiddag, hvor Sonny Bendiksen, der til daglig arbejder som producer på TV 2 Vejret, tog fusen på sin kæreste ved at invitere hende på Hotel Hesselet i Nyborg, hvor han bildte hende ind, at de skulle have taget nogle smukke par-billeder til deres sociale medier - noget Didde Skjelmose havde efterspurgt længe, fortæller produceren til Realityportalen.

Men det ønske blev ikke efterkommet i denne omgang, for i stedet havde Sonny Bendiksen i al hemmelighed inviteret 20-25 af parrets nærmeste venner, som blev vidner til, at han pludselig faldt på knæ for sin intetanende kæreste.

Sonny Bendiksen og Ditte Skjelmose mødte hinanden gennem fælles venner i marts, har de tidligere fortalt, og besluttede sig for at blive kærester halvanden måned senere.

Og selvom det hele er gået hurtigt, så er Sonny Bendiksen ikke i tvivl om, at det var nu, han skulle på knæ.

»Jeg er alligevel 47 år nu, så jeg er nået den alder, hvor jeg er helt klar over, når jeg har mødt den rigtige, og det har jeg nu. Samtidig har jeg også hørt lidt rygter om, at Didde kunne finde på at fri til mig, og jeg kan simpelthen ikke have hængende på mig, at jeg ikke er den, der kommer først, fordi jeg er for langsom i optrækket,« siger Sonny Bendiksen til Realityportalen.

Og Sonny Bendiksens fornemmelser var måske ikke helt ved siden af, for det er ikke mere end to uger siden, at Ditte Skjelmose selv tog et stort skridt i forholdet og forærede sin kæreste en såkaldt 'partnerring' med et ganske stærkt signal.

»Jeg har jo købt en partnerring til Sonny. Det er ikke en forlovelsesring, da jeg måske synes, det er lidt tidligt til det, og at folk vil tro, at jeg er desperat. Så for ikke at skræmme Sonny væk, har jeg kaldt det for en partnerring eller 'Hold dig væk'-ring, så andre kvinder ved, at han er optaget. Så nu har vi begge to en fin Bering-ring på fingeren,« fortalte Ditte Skjelmose for nylig.

Det nyforlovede par regner med, at brylluppet kommer til at stå i 2018.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
Princess Natascha tordner mod dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx