Af Fie West Madsen - 07/03-18 15:06

Emma Watson fik kritik for uheldig tatovering - nu kommer hun med genialt svarEmma Watson fik kritik for uheldig tatovering - nu kommer hun med genialt svar

Den lille fejl tiltrak sig meget opmærksomhed til Oscar-festen.

storybild

Skuespillerinden Emma Watson har valgt en humoristisk tilgang til sit tatoverings-ups. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Den britiske skuespiller Emma Watson mødte søndag op til årlige Oscar-fest arrangeret af magasinet Vanity Fair med en helt ny, falsk tatovering, som hurtig tiltrak sig en hel del opmærksomhed.

Desværre var det af de lidt forkerte grunde, fordi den ikke var stavet korrekt.

Det fik hurtigt folk til at reagere hurtigt på sociale medier, hvor flere påpegede, at Emma Watson burde vide bedre - især med tanke på, at skuespillerinden har en bachelor i engelsk litteratur fra det prestigefyldte, amerikanske universitet Brown University.

Den 27-årige skuespillerinde har siden svaret igen på kritikken på Twitter, hvor hun lægger sig fladt ned og anerkender, at hun har brug for hjælp.

'Ledig stilling som korrekturlæser på falske tatoveringer. Erfaring med apostroffer er en nødvendighed,' skriver den britiske skuespiller, som tydeligvis ikke er helt uden humor.

På sin arm søndag nat havde skuespillerinden, bedst kendt for sin rolle som Hermione i Harry Potter-filmene, tatoveret ordene 'Times Up', der også er navnet på en feministisk bevægelse, der vil gøre op med seksuelle overgreb i filmbranchen.

På mange måder har tiltaget meget til fælles med #metoo-bevægelsen, der blev udløst af flere kvinder, der angiveligt skal have lagt krop til overgreb fra den amerikanske filmproducent Harvey Weinstein.

Formålet med tatoveringen, som altså bare var midlertidig, var med andre ord ædelt - desværre var den bare stavet forkert. Den korrekte engelske stavemåde er med en apostrof lige før s'et i 'Times' - 'Time's up'.

Her ses et billede af tatoveringen. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx