Af - 05/01-15 15:03; Opdateret: 05/01-15 16:18

'Numse'-Rasmus inviterede til fan-dag: Det skulle han aldrig have gjort...'Numse'-Rasmus inviterede til fan-dag: Det skulle han aldrig have gjort...

'Singleliv'-profilen 'Numse'-Rasmus fan-arrangement er blevet et viralt hit.

storybild

(Billede: SBS Media)

Den nordjyske 'Singleliv'-profil 'Numse'-Rasmus oprettede søndag et Facebook-event 'Numse rasmus vil møde sine fans', hvor man lørdag den 7. februar kan komme hjem til 'Numse'-Rasmus i Aalborg og møde ham til en sodavand og en selfie.

Numse-Rasmus på røven: Tigger penge på Facebook
Numse-Rasmus på røven: Tigger penge på Facebook

Til at begynde med var tilslutningen til at overskue, men så var det, at Instagram-fænomenet Anders Hemmingsen gjorde reklame for arrangementet.

- 'Numse'-Rasmus holder fest for sine fans. Indtil videre er vi kun 20 deltagere. Det kan ikke passe. Hvor mange kan vi få den op på?, skrev Anders Hemmingsen - der har over 100.000 følgere på Instagram - og puf, så væltede det pludselig ind med gæster til fan-dagen.

'Knaldperlen' i øm numse-snak med 'Numse-Rasmus'
'Knaldperlen' i øm numse-snak med 'Numse-Rasmus'

I skrivende stund har 709 personer sagt 'ja tak' til at komme hjem til 'Numse'-Rasmus.

- Jeg troede, der ville komme 20-25 stykker. I talende stund er der over 500 tilmeldte, det er gået helt amok, siger Rasmus til SE og HØR.

Han bor i en et-værelseslejlighed og føler sig nu nødsaget til at finde et større sted. Måske bliver det på et diskotek, fortæller den chokerede reality-mand.

'Numse'-Rasmus inviterer alle til øl og sodavand i privaten
'Numse'-Rasmus inviterer alle til øl og sodavand i privaten

Anders Hemmingsen fortæller til metroxpress, at han er kæmpe fan af 'Numse-Rasmus', og at han ønsker ham al held og lykke med arrangementet.


LÆS OGSÅ: Dansk popstjerne inviterer fan på date

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil have fans på hotelværelset

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx