Af Jeppe Pedersen - 03/11-17 22:40

Ny sexskandale: Endnu en Hollywood-legende anklaget for overgrebNy sexskandale: Endnu en Hollywood-legende anklaget for overgreb

Harvey Weinstein-sagen får flere skeletter til at falde ud af skabene i Hollywood.

storybild

Den nu 80-årige Dustin Hoffmann har vundet to Oscars - for bedste mandlige hovedrolle i 'Kramer vs. Kramer' i 1980 og i 'Rain Man' i 1989 (Billede: ALBERTO PIZZOLI)

Søndag blev hollywood-legenden og oscar-vinder Kevin Spacey anklaget for at have sexkrænket en mand, der dengang var teenager.

Nu er det den anden legende, den dobbelte OIscar-vinder Dustin Hoffmann, der bliver anklaget for at have seksuelt krænket en dengang 17-årig teenager.

Det skriver Hollywood-Reporter.

Anna Graham Hunter, der nu er forfatter, påstår, at hun flere gange blev befamlet af den nu 80-årige skuespiller, da hun var assistent under 1985-filmen 'Death of a Salesman.'

Ifølge Anna Graham Hunter skulle han havde sagt til hende, at han gerne ville have et hårdkogt æg og en blødkogt klitoris, da han bestilte morgenmaden hos hende.

Bedste mandlige hovedrolle1989 · Rain ManVinder

Bedste mandlige hovedrolle1980 · Kramer mod KramerVinder

Bedste mandlige hovedrolle1998 · Wag the DogNomineret

Bedste mandlige hovedrolle1983 · TootsieNomineret

Bedste mandlige hovedrolle1975 · LennyNomineret

Bedste mandlige hovedrolle1970 · Midnight CowboyNomineret

Bedste mandlige hovedrolle1968 · Fagre voksne verdenNomineret

Derudover skulle han flere gange have taget hende på numsen.

»Som 49-årig ved jeg nu, at det, Dustin Hoffmann gjorde dengang, passede perfekt ind i den mandlige Hollywood-verden,« siger hun til Hollywood Reporter.

»Han var en jæger, jeg var et barn, og det var et seksuelt overgreb,« siger hun.

I samme artikel svarer Dustin Hoffmann:

»Jeg har den dybeste respekt for kvinder, og jeg har det forfærdeligt med, hvis jeg har gjort noget, der har gjort hende utilpas. Det er jeg ked af, og det er ikke, hvem jeg er som person,« siger han til mediet.

Anklagen kommer blot få dage efter, at skuespilleren Anthony Rapp søndag anklagede en anden oscar-vinder Kevin Spacey for angiveligt at have samlet den unge dreng op og lagt sig oven på ham efter en fest. Det skulle være sket i 1986, hvor Kevin Spacey var 26 år, og Anthony Rapp, der er kendt fra 'Star Trek Discovery,' var 14 år gammel.

Dertil svarede Kevin Spacey, at han ikke husker epsioden, men var ked af, hvis det havde sket.

Sagen er dog blevet dyr for House of Cards-skuespilleren, da Netflix har valgt at afbryde samarbejdet med Spacey og udsat produktionen af den nye sæson af hit-serien.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx