Af Sebastian Bjerring Jensen - 25/03-18 15:43

Tidligere DR-vært scorer nyt topjobTidligere DR-vært scorer nyt topjob

Den tidligere DR-vært bliver i branchen.

storybild

Her et ældre billede af Nikolaj Sommer (tv) fra 2004, hvor han var vært på TV 2-programmet 'Huset'. (Billede: Jørgen Jessen)

Den tidligere DR-vært Nikolaj Sommer tiltræder den 1. maj stillingen som nyhedsdirektør på dagbladet Børsen.

Det skriver han i et opslag på Facebook.

'Jobnyt: Jeg tiltræder 1. maj som nyhedsdirektør på dagbladet Børsen. Jeg vender dermed hjem til det medie, hvor jeg har trådt mine journalistiske barnesko tynde siden jeg for 20 år siden for første gang gik ind ad døren i Møntergade som journalistpraktikant. Børsen står nu foran en rigtig spændende udviklingsfase over de kommende måneder - og det glæder jeg mig voldsomt til at skulle være en del af,' skriver Nikolaj Sommer blandt andet i Facebook-opslaget.

42-årige Nikolaj Sommer besidder lige nu jobbet som kommunikationschef i Statsministeriet, hvor han har slået sine folder siden 2015. Tidligere har han i tre år - fra 2009 til 2012 - været studievært på DR2s 'Deadline', mens han også i flere år har arbejdet som journalist på Børsen, som han altså nu vender tilbage til.

Den kommende nyhedsdirektør danner til dagligt par med DR-journalist Line Gertsen, som han har to børn sammen med, mens Line Gertsen også har en ældre søn fra et tidligere forhold.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
S og DF er enige: Vilde ulve skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx