Af - 20/05-14 12:41

Røvgramsende sangstjerne i desperat forsøg på at få (eks)konen tilbageRøvgramsende sangstjerne i desperat forsøg på at få (eks)konen tilbage

Popstjernen optrådte med en ny sang under live tv-show.

storybild

(Billede: Polfoto/AP/Chris Pizzello)

Robin Thicke er desperat efter at få sin kone Paula Patton tilbage. Så desperat, at han nu tyr til offentlige kærlighedserklæringer på live tv.

Tilbage i februar offentliggjorde parret, at de var blevet separeret. Det skete efter en periode, hvor Thicke blandt andet havde haft en kontroversiel optræden med Miley Cyrus, som gned sig op ad ham i hudfarvet latex-undertøj, og et billede med en kvinde, som han gramsede på røven.

Røv-skandale: Jeg vidste Robin gramsede på mig
Røv-skandale: Jeg vidste Robin gramsede på mig

Men nu kæmper Thicke en brav kamp – og planen indeholder alt fra en ny sang til et live tv-show.

For selvom han ikke henvendte sig direkte til konen under Billboard Music Awards, var der ingen tvivl om, at sangen handler om Patton.

- Okay, I bliver nødt til at hjælpe mig med at forsøge at få hende tilbage nu, sagde den 37-årige sanger, inden han debuterede sin nye sang.

Popstjerne gramsede på fan
Popstjerne gramsede på fan

Parret lærte hinanden at kende i gymnasiet og har holdt sammen lige siden. Sammen har de en 4-årig søn. Tidligere på aftenen takkede han også Patton, da han modtog en pris.

- Aller vigtigst vil jeg gerne takke min kone for hendes kærlighed og støtte og for at holde mig ud gennem alle de her år, sagde han.

Thicke havde sit karrieregennembrud i 2013 med kæmpehittet Blurred Lines, hvor han i musikvideoen havde selskab af tre trusseklædte modeller.

LÆS OGSÅ: 'Blurred Lines'-babe scorer rolle – og Affleck

LÆS OGSÅ: Se Robin Thickes lumre sommer-liste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se videoen: Fagboss i voldsomt...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Her er sidste deltager i 'Toppen af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx