10/07-16 12:49

Gravide Stine Kronborg: Jeg beholder barnetGravide Stine Kronborg: Jeg beholder barnet

Den danske fitnessmodel og tv-personlighed føder til december, hvis alt går som planlagt.

Bildstrecke im Grossformat »

Til sin store overraskelse og chok opdagede Stine Kronborg for nogle uger siden to streger på graviditetstesten.

Den 37-årige tv-personlighed og fitnessmodel troede slet ikke, hun var i stand til at blive gravid grundet sin hårde bodybuildertræning og østrogenblokerende kosttilskud.

Men med tre positive test i hånden og en spirende babybule under de trimmede mavemuskler var der ingen tvivl om, at hun rent faktisk var blevet gravid.

Derimod fortalte hun åbenhjertigt om sin tvivl om at beholde barnet, og den beslutning har hun truffet nu, afslører hun på sin blog hos Her & Nu.

TV: Stine Kronborg: 'Så må jeg jo tage buttplug og MyLittlePony'
TV: Stine Kronborg: 'Så må jeg jo tage buttplug og MyLittlePony'

- Jeg har tænkt helt ekstremt meget, hvad jeg skulle gøre. Det sjove er, at jeg faktisk ikke føler, det er et valg. Jeg føler lidt, at denne situation er, hvad skæbnen nu har besluttet.

- Livet er lidt pudsigt engang imellem, og at dette sker er utroligt, men sandt nok på det bedste tidspunkt i mit liv, når jeg tænker mig om, skriver Kronborg i indlægget på ugebladets hjemmeside.

Et tjek på hospitalet har det vist, at Kronborg er 17 uger henne og derfor venter et lille julemirakel til december.

- Jeg har nu set det med mine egne øjne. Hold nu fast, hvor var det vildt at se hjertet banke, kæmpe hoved, små ben og arme - og jep, det er en aktiv lille dut, der er derinde, skriver Kronborg i blogindlægget og understreger, at hun ikke vil afsløre farens identitet.

Reality Awards 2016: Se Klæstrups lille kjole
Reality Awards 2016: Se Klæstrups lille kjole

Stine Kronborg er tidligere danser og tv-vært og kendt for sin medvirken i et hav af realityprogrammer og gameshows som "Paradise Hotel" og "Fangerne på fortet".

/ritzau/FOKUS

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx