Af - 23/01-16 19:31

Gravide Amalie hyldes på nettet: Redder ældre dame i skovGravide Amalie hyldes på nettet: Redder ældre dame i skov

Reality-stjernen Amalie Szigethy får stor anerkendelse for sine handlinger, da hun så en ældre dame falde og brække armen i en øde skov.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kunne være gået helt galt for en 72-årig dame, da hun fredag eftermiddag i isnende kulde faldt og brækkede armen på en øde strækning i skoven Rungsted Hegn.

Men til alt held for kvinden var hjælpen nær i form af et kendt ansigt - reality-stjernen Amalie Szigethy.

- Hun skøjtede ned ad en bakke, og vi kunne se, hun slog sig meget. Vi løb hen til hende og trøstede hende, mens vi ringede efter en ambulance. Den kom efter en lille times tid, siger Amalie Szigethy til metroxpress.

Amalie skal være mor: Her er det første billede af den lille ny
Amalie skal være mor: Her er det første billede af den lille ny

Ifølge et vidne, som kom til senere, tog Amalie sin jakke af og gav til kvinden, så hun ikke skulle døje med at fryse oven i smerterne i armen.

'Hmm mange ting er sagt om Amalie fra Paradise Hotels boglige færdigheder og sprogblomster, men hun er en empatisk pige med et godt hjerte, der gør, hvad hun kan', skriver han i et opslag på Facebook.

Hmm mange ting er sagt om Amalie fra Paradise Hotels boglige færdigheder og sprogblomster, men hun er en empatisk pige...

Posted by Michael Duus on Friday, January 22, 2016

I opslaget skriver manden også, at den ældre dame var hårdt medtaget af styrtet, og at Amalie og veninden ydede psykisk førstehjælp.

Se hvad Amalie grovæder efter hun er blevet gravid
Se hvad Amalie grovæder efter hun er blevet gravid

Amalie er glad for alle de rosende ord, som opslaget har affødt.

- Jeg tør ikke tænke på, hvad der var sket, hvis vi ikke havde været der, for hun havde hverken taske eller telefon med sig. Det var ikke rart at se hende have ondt, men det var rart, at vi kunne hjælpe hende.

- Jeg er jo gravid, så jeg var lidt bekymret for om min mave blev kold, men det gik alt sammen, siger Amalie Szigethy, som nu kan skrive hverdags-helt på CV'et.

LÆS OGSÅ: Amalie: - Min datter får ikke lov til at tjekke ind på 'Paradise Hotel'

LÆS OGSÅ: Her er faderen til Amalies barn: - Jeg er nok ikke klar på at filme fødslen

LÆS OGSÅ: Amalie: -Jeg skal være mor

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx