Af Ritzau Fokus - 22/06-16 11:20

Skuespiller: Derfor gik jeg bersærk på flySkuespiller: Derfor gik jeg bersærk på fly

En blanding af medicin og alkohol fik mandag Selma Blair til at gå amok om bord på et passagerfly. Nu undskylder skuespillerinden hændelsen.

Bildstrecke im Grossformat »

Råb, skrig, gråd og voldsomme postulater om misbrug og mordtrusler.

Disse dramatiske scener udspillede sig mandag under en flyvning fra Cancún i Mexico til Los Angeles i USA, da Hollywood-stjernen Selma Blair pludselig gik fuldstændig bersærk om bord på første klasse.

Mand ser piratkopi på fly: Her bliver han afsløret af hovedrollen
Mand ser piratkopi på fly: Her bliver han afsløret af hovedrollen

Efter adskillige forlydender om hændelsen forklarer den 43-årige skuespillerinde nu årsagen til den dramatiske deroute og undskylder sin skandaløse opførsel i en erklæring, som magasinet Vanity Fair bringer eksklusivt.

- Jeg begik en stor fejltagelse i går. Efter en skøn tur med min søn og hans far blandede jeg alkohol med medicin, og det medførte et blackout, der fik mig til at sige og gøre ting, som jeg beklager dybt.

- Jeg er et fejlfyldt mennesker, som begår fejl, og jeg er fyldt med skam over hændelsen. Jeg er virkelig ked af det, lyder det videre fra skuespillerinden.
Blair havde været i Mexico med sin ekskæreste, designeren Jason Bleick, og parrets fireårige søn, Arthur, som ifølge skuespillerinden sov og desuden havde høretelefoner på, da mor gik amok.

Da flyet landede i Los Angeles, blev Blair modtaget af paramedicinere, som fragtede skuespillerinden væk på en båre.

- Jeg tager det meget alvorligt og undskylder over for alle de passagerer og besætningsmedlemmer, som jeg forstyrrede, og er taknemmelig over alle de mennesker, der hjalp mig efterfølgende, slutter hun erklæringen.

Selma Blair kan i øjeblikket ses på TV3, hvor hun er med i den biografiske dramaserie "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story".

Superman-skuespiller bange for at flyve: Spottet i lufthavnen med trøste-hund
Superman-skuespiller bange for at flyve: Spottet i lufthavnen med trøste-hund

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx