Af - 25/01-15 15:58

Mr. Bean sælger sin svinedyre superbilMr. Bean sælger sin svinedyre superbil

Hvis du vil eje en superbil, så skynd dig ned i banken mandag morgen.

storybild

Det kostede næsten 10 millioner kroner at få bilen fixet igen. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Hvis du står med penge på lommen og savner at have en unik bil i carporten, så har Rowan Atkinson et tilbud til dig.

Skuespilleren, der mest er kendt for sin rolle som Mr. Bean, har nemlig besluttet at sælge sin McLaren F1 GTR-sportsvogn, som ramte nyhedssider over det meste af verden, da han kørte galt i den i 2011.

Én ting er at Rowan Atkinson kørte ind i et træ og en lygtepæl. Værre var det, at bilen, som han kræver små 80 millioner kroner for, tog så meget skade, at det kostede forsikringsselskabet 9 millioner kroner at få den gjort i stand. En reparation, der tog næsten et år at udføre.

Men nu skilles Mr. Bean med bilen, der kostede ham omkring fem millioner kroner i 1997 og som har en topfart lige under 400 kilometer i timen.

- Jeg købte den på grund af kvaliteten af den tænkning, der indgik i bilens design. Nu er den blevet en værdifuld sag, så jeg vil lade en ny bilist nyde den, siger Rowan Atkinson til the Daily Telegraphs biltillæg.

- Den er så stille og komfortabel, at du kan bruge og nyde den overalt, fortsætter han.

Den rappe McLaren har kun kørt 66.000 kilometer, hvilket ifølge Atkinson skyldes, at den primært er blevet brugt ved shoppingture, eller når børnene skulle fragtes til og fra skole.

LÆS OGSÅ: Teletubbies og Mr. Bean bekæmper nordkoreansk diktatur

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx