24/05-14 14:02

Vild stalker får tilhold mod superstjerneVild stalker får tilhold mod superstjerne

En 24-årig mand tror, at Miley Cyrus kalder på ham i sine sange. Nu får han et tilhold mod hende.

storybild

(Billede: Polfoto)

Sangerinden Miley Cyrus kan formentlig ånde lettet op. En dommer i Los Angels har nemlig bevilliget en pågående fan midlertidig tilhold mod sangerinden. Det skriver Daily Mail.

- Vi er blevet informeret om, at han lider af hallucinationer, som får ham til at tro, at Cyrus kommunikerer med ham gennem sine sange og beder ham om at komme hen til hende, så de kan være sammen, skriver Miley Cyrus' advokat.

Den 24-årige mand, som gennem længere tid har forfulgt sangerinden, blev anholdt uden for en ejendom, som han mente, tilhørte Cyrus.

Betjent Rosibel Smith oplyste derefter, at den anholdte havde bedt betjentene om at skyde ham i hovedet, hvis han ikke kunne få lov til at møde sangerinden.

Desuden tilkendegav den pågående fan under afhøringen, at han vil blive ved med at opsøge sangerinden, når han bliver løsladt fra hospitalet, hvor han lige nu opholder sig.

Ifølge retsdokumenterne har den 21-årige sangerinde ikke haft direkte kontakt med den anholdte, men det bekymrer hende, at han har udtalt, at han vil blive ved med at opsøge hende, til han dør, eller hun tager ham til sig.

I 2012 fik den 40-årige Jason Luis Rivera fik permantent tilhold mod sangerinden efter, at han blev anholdt med en saks uden for Cyrus' hjem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Dyrlæger ser til med rædsel: Nu...
bt.dk
Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Politiet advarer mod tyves lumske...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx