Af Fie West Madsen - 08/11-17 15:15; Opdateret: 08/11-17 18:28

Fotograf prøvede at sælge nøgenfotos af kendt sangerinde: Nu deler hun det selvFotograf prøvede at sælge nøgenfotos af kendt sangerinde: Nu deler hun det selv

'Spar jeres penge, her er det gratis.'

storybild

Sangerinden og sangskriveren Sia har delt et nøgenbillede af sig selv på Twitter, efter nogen angiveligt har forsøgt at sælge nøgenbilleder af hende. (Billede: ATTILA KISBENEDEK)

En paparazzifotograf har forsøgt at sælge nøgenbilleder af den australske sangerinde og sangskriver Sia uden hendes tilladelse.

Men i stedet for at lade billederne sprede sig til den højestbydende, har Sia nu taget sagen i egen hånd.

Den populære sangerinde, der står bag hits som 'Titanium' og 'Cheap Thrills', er nemlig kommet fotografen i forkøbet og har selv delt et af nøgenbillederne på sin Twitter-profil.

'Nogen prøver tilsyneladende at sælge nøgenbilleder af mig til mine fans. Spar jeres penge, her er det gratis. Det er jul hver dag!' skriver Sia i et opslag på Twitter, der er ledsaget af et nøgenbillede af sangerinden selv. Billedet er taget bagfra og tydeligvis på afstand uden Sias vidende.'

Ifølge News.com.au har fotografen bag paparazzibillederne lovet, at der findes yderligere 14 billeder, som altså er blevet tilbudt til fans.

Sia er som kunstner kendt for at værne meget om sit privatliv, ligesom hun i en årrække har gjort en dyd ud af at skjule sit ansigt bag en stor hårpragt. I dette tilfælde har Sia dog ikke været bleg for at dele alt, og det får flere fans til at hylde hende i kølvandet på Twitter-opslaget, der er blevet delt mere end 47.000 gange og liket over 160.000 gange.

'Ikonisk', lyder reaktionen fra Twitter-bruger Mayk, mens flere også refererer til Sia som 'dronningen'.

Sia er senere på måneden aktuel med albummet 'Everyday is Christmas'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg: 24-årige...
bt.dk
SÅDAN! Danskere vinder historisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx