Af Mathias Tuxen - 21/09-17 13:42

Kendt komiker om overgangen fra single til ny kæreste: Det her undrer mig faktisk Kendt komiker om overgangen fra single til ny kæreste: Det her undrer mig faktisk

Den kendte satiriker og tv- og radiovært Huxi Bach værner om sit privatliv.

storybild

Arkivfoto (Billede: Sara Gangsted)

Han er 39 år, aktuel med et nyt onemanshow og notorisk påpasselig med at tale for meget om familie og kæreste. For som han fortæller til ALT for damerne, så ophører det intime og særlige ved privatlivet, når først han fortæller om det til alle.

På trods af den tommelfingerregel kan han alligevel ikke altid lægge skjul på, hvilken betydning kærlighed og hans nyfundne kæreste, som han er 'meget, meget glad for', har for hans liv.

Til ALT for damerne fortæller Huxi Bach desuden, at selvom kærligheden kan være svær, så bliver det nemmere med alderen. Man lærer sig selv bedre at kende. Med en kommende Danmarkstour i kalenderen, og flere udlandsrejser, sætter den kendte komiker stor pris på den nyfundne kærlighed og den trygge base, som hans kæreste giver ham.

For selvom det bliver hårdt at være væk, så glæder han sig nu bare ekstra meget til at komme hjem igen.

Det undrer ham i bund og grund, at han ikke savnede det mere, da han var single, fortæller han.

Til Zulu Comedy Galla torsdag den 31. august afslørrede en stolt og glad Huxi Bach for første gang, at kvinden under hans arm var kæresten Frederikke Halling Hastrup. Parret har været sammen i godt og vel tre måneder. Og det var Huxi Bach selv, der tog kontakten.

»Jeg har kendt hende - eller kendt til hende - et stykke tid. Jeg syntes, at hun så sød ud, og havde en fornemmelse af, at det godt kunne være noget, og for nogle måneder siden indså jeg, at jeg nok aldrig ville komme til at støde på hende på gaden. Så jeg skrev til hende. Det værste, der kunne ske, var jo, at hun svarede, at hun ikke var interesseret. Det gjorde hun heldigvis ikke. Så vi mødtes, og så var det hele egentlig ret tjubang!« siger Huxi i et interview med ALT for damerne.

Huxi Bach tog derfor sagen i egen hånd, selvom han sidste år fortalte til Femina, at han faktisk mere tror på 'tilfældets magi'.

»Jeg tror ikke på den dér med at have et stykke papir, hvor jeg har skrevet kravene ned til den ideelle kvinde, og så lede ud fra det. Så finder man jo aldrig nogen! Jeg tror på tilfældets magi,« sagde han.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Menneskejagt i gang efter...
bt.dk
Kinesisk politi deler billede af...
bt.dk
Øjenskade hæmmede modstanderen - og...
bt.dk
Wozniacki risikerer at miste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx