Af Katrine Frederikke Wandrup - 22/09-17 15:39

SKAM-stjerne lægger sig fladt ned efter udtalelse: 'Uvidende kælling lige her'SKAM-stjerne lægger sig fladt ned efter udtalelse: 'Uvidende kælling lige her'

Man skal virkelig passe på med, hvad man siger - også selv om det er i spøg.

storybild

SKAM-skuespillere Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen. (Billede: Bax Lindhardt)

I øjeblikket løber Nordiske Seriedage arrangeret af avisen Aftenposten af stablen i Norge, og i den forbindelse var flere af skuespillerne fra den populære norske ungdomsserie 'Skam' mødt op. Sammen med producenten Marianne Furevold-Boland deltog de i et stort fælles interview.

Det skriver VG.

Hen mod slutningen af interviewet bliver skuespillerne spurgt, hvor de tror, deres karakterer ville være om 5-10 år. Til det spørgsmål svarer Ulrikke Falch, som spiller Vilde i serien:

»Isak bliver rask og begynder at knalde med Vilde i stedet.«

Umiddelbart efter tilføjer hun så:

»Homoseksualitet er ikke en sygdom!«

Det har fået en del fans af serien til at rase på Twitter. Her et lille udpluk:

Ulrikke Falch har taget kiritkken til sig og valgte sent torsdag aften at dele et nærbillede af sit ansigt med en medfølgende tekst:

'Uvidende kælling lige her. Jeg prøver, så godt jeg kan at kæmpe for LGBTQ-rettigheder, menneskerettigheder, mennesker med handikaps rettigheder, minioriteters rettigheder og kvinders rettigheder. Og nogle gange fucker jeg op. Jeg ved, jeg kun har kærlighed og venlighed i mit hjerte, men jeg forstår, når jeg har gjort noget forkert. Jeg er virkelig ked af, at jeg sårede jer, og jeg vil selvfølgelig holde kæft i fremtiden og nive mig selv i øjnene, for det var en virkelig forfærdelig og krænkende vittighed. Jeg tier stille nu.'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier Leagues værste indkøb kåret:...
bt.dk
Se alle billederne: Nu ankommer...
bt.dk
Eks-kæresten nægter at være far til...
bt.dk
Smidt ud af OL! Ny doping-skandale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx