Af Katrine Frederikke Wandrup - 22/09-17 15:39

SKAM-stjerne lægger sig fladt ned efter udtalelse: 'Uvidende kælling lige her'SKAM-stjerne lægger sig fladt ned efter udtalelse: 'Uvidende kælling lige her'

Man skal virkelig passe på med, hvad man siger - også selv om det er i spøg.

storybild

SKAM-skuespillere Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen. (Billede: Bax Lindhardt)

I øjeblikket løber Nordiske Seriedage arrangeret af avisen Aftenposten af stablen i Norge, og i den forbindelse var flere af skuespillerne fra den populære norske ungdomsserie 'Skam' mødt op. Sammen med producenten Marianne Furevold-Boland deltog de i et stort fælles interview.

Det skriver VG.

Hen mod slutningen af interviewet bliver skuespillerne spurgt, hvor de tror, deres karakterer ville være om 5-10 år. Til det spørgsmål svarer Ulrikke Falch, som spiller Vilde i serien:

»Isak bliver rask og begynder at knalde med Vilde i stedet.«

Umiddelbart efter tilføjer hun så:

»Homoseksualitet er ikke en sygdom!«

Det har fået en del fans af serien til at rase på Twitter. Her et lille udpluk:

Ulrikke Falch har taget kiritkken til sig og valgte sent torsdag aften at dele et nærbillede af sit ansigt med en medfølgende tekst:

'Uvidende kælling lige her. Jeg prøver, så godt jeg kan at kæmpe for LGBTQ-rettigheder, menneskerettigheder, mennesker med handikaps rettigheder, minioriteters rettigheder og kvinders rettigheder. Og nogle gange fucker jeg op. Jeg ved, jeg kun har kærlighed og venlighed i mit hjerte, men jeg forstår, når jeg har gjort noget forkert. Jeg er virkelig ked af, at jeg sårede jer, og jeg vil selvfølgelig holde kæft i fremtiden og nive mig selv i øjnene, for det var en virkelig forfærdelig og krænkende vittighed. Jeg tier stille nu.'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx