Af - 30/10-16 19:52

Tv-vært om sin alvorlige sygdom: Har været døden nær flere gangeTv-vært om sin alvorlige sygdom: Har været døden nær flere gange

I et interview med BT åbner den indtil i fredags 'Vild med dans'-aktuelle tv-vært Lene Beier op for sin alvorlige sygdom, der var ved at slå hende ihjel to gange.

Bildstrecke im Grossformat »

TV 2-værten Lene Beier, der især er kendt som vært på programmet 'Landmand søger kærlighed', lider af en alvorlig sygdom, der har efterladt hende døden nær to gange.

Hun åbner i et nyt interview med BT op for, at hun lider af sygdommen 'myxødem', der efterlader personen med lavt stofskifte - og kan være livsfarlig, hvis den ikke diagnosticeres i tide.

Mikkel Beha er Billed-Bladets tv-darling for femte gang
Mikkel Beha er Billed-Bladets tv-darling for femte gang

Det blev den desværre ikke for 39-årige Lene Beier, der derfor længe døjede med hovedpine og svimmelhed så voldsom, at hun ofte besvimede. Hendes stemme var hæs, hendes hud var ekstremt tør, hun var kronisk forstoppet og måtte derfor i en periode have hjemmesygeplejerske, før hun overhovedet havde nærmet sig 30 år.

Det var først, da svigermor, der er overlæge, kom forbi på visit, at det gik den rette vej. Hun kunne med det samme se, der var noget galt og ville have undersøgt hendes stofskifte. Lene Beier fik prompte en akuttid hos sin læge, der fortalte, at det var i absolut sidste øjeblik.

Kardashian overrasker danske Christina på tv: - Jeg hepper på dig
Kardashian overrasker danske Christina på tv: - Jeg hepper på dig

- De tal, jeg fik målt, var så vanvittigt dårlige. Flere af kroppens funktioner var holdt op med at virke. Jeg havde ondt i brystet, og mit hjerte kunne ikke følge med, fortæller tv-værden, der fredag rg ud af 'Vild med dans' til BT.

Da var hun sikker på, hun skulle dø. Men ingen afsked blev planlagt, de famøse sidste ord blev ikke formuleret, og livet passerede ikke revy. Lene Beier kunne intet af det overskue på grund af sygdommen.

Marie langer ud efter TV 2 og ‘Knæk Cancer’: - Det er faktisk ikke for sjov
Marie langer ud efter TV 2 og ‘Knæk Cancer’: - Det er faktisk ikke for sjov

Så galt gik det dog ikke, og hun modtog efterfølgende behandling, der har reddet hende, så hun i dag næsten intet mærker til sygdommen, så længe hun tager sin daglige medicin.

Til gengæld var det nær gået galt, da hun skulle føde sin søn Arthur. Han var nemlig - måske på grund af sygdommen - meget stor og satte sig fast flere gange, og undervejs mistede Lene Beier to liter blod.

Her endte det dog også godt. Arthur er i dag 7 år gammel, og hans mor lever uden de store vanskeligheder fra sygdommen.


LÆS OGSÅ: Robbie Williams lider af alvorlig sygdom: Må droppe sine energiske sceneshow

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx