Af Webstud/JP - 14/12-17 23:00

Medie: Coldplay-stjerne scorer 12 år yngre kendt skuespillerindeMedie: Coldplay-stjerne scorer 12 år yngre kendt skuespillerinde

Coldplay-forsanger Chris Martin og den smækre Dakota Johnson fra 50 Shades of Grey er begyndt at date.

storybild

28-årige Dakota Johnson, der spiller hovedrollen Anastasia i filmatiseringen af '50 Shades'-bøgerne.

Der er amoriner i luften mellem den 40-årige Coldplay forsanger Chris Martin og den 28-årige '50 Shades'-stjerne Dakota Johnson, fortæller kilder til US Weekly.

Parret er blevet set sammen til en koncert med Nick Cave i Israel og i en park i Los Angeles, og kilder bekræfter over for US Weekly, at de dater.

»Dakota og Chris dater helt sikkert. De har lært hinanden at kende godt og de er meget trygge ved hinanden,« fortæller en anonym kilde til magasinet.

Kilden fortæller, at Chris og Dakota nyder hinandens selskab, og at forholdet sagtens kan udvikle sig til noget seriøst.

»Chris sender sin musik til Dakota for at høre, hvad hun synes om den. Det er mere end bare en flirt,« fortæller kilden.

Et øjenvidne, der har set parret på en date i Los Angeles, fortæller ifølge US Weekly, at der var hed stemning mellem dem.

»De flirtede og grinede under hele middagen, og han betalte for maden og holdt døren for hende på vej ud,« fortæller kilden.

Chris Martin har tidligere været gift med Hollywood superstjernen Gwyneth Paltrow, som han har to børn med.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor-vinderne er tilbage fra USA:...
bt.dk
Peter Madsen dømt: Her er anklagerens...
bt.dk
Sexrådgiver får ofte samme spørgsmål:...
bt.dk
Superligaprofil råbte ad dommer: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx