Af Simon Boas - 25/12-17 19:49

Baronessen i stor bommert juleaften: - Åh Gud!Baronessen i stor bommert juleaften: - Åh Gud!

'Gælder 5-sekunders reglen?'

storybild

Arkiv (Billede: Martin Sylvest Andersen)

Julemiddagen gik tilsyneladende ikke helt som planlagt for baronessen Caroline Flemming.

Søndag aften delte Caroline Fleming et billede på sin Instagram-profil af sig selv liggende på gulvet sammen med den and, som familien formentlig skulle have nydt ganske få øjeblikke senere.

'Gælder 5-sekunders reglen? Åh gud.... Det her må gå over i historien som et af de sjoveste øjeblikke nogensinde,' skriver hun.

Heldigvis smagte maden alligevel, tilføjer hun.

'Det var helt fantastisk alligevel,'

Caroline Fleming fortalte for nylig i TV 2-programmet Jul på godset, at hun kraftigt overvejer at flytte tilbage til Danmark med sine tre børn.

Årsagen til, at 42-årige Caroline bosatte sig i London for ti år siden, var for at passe sin modelkarriere, men nu overvejer hun stærkt, om hun i nærmeste fremtid skal flytte tilbage til hjemlandet. Hun og børnene er nemlig begyndt at savne Danmark:

»London har været et rigtig dejligt sted at bo, men jeg er også ved at komme til et sted nu, hvor mine børn er blevet lidt større, og jeg godt kunne tænke mig at give dem muligheden for at opleve skove, natur og det at cykle og lege på vejen. Det der med at være lidt mere børn væk fra en storby. Jeg husker selv, at jeg i den alder plukkede svampe med min mor i weekenden. Der er noget magisk ved Danmark,« fortalte Caroline Fleming til værten Lene Beier i tv-programmet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Her er DRs nye underholdningsprogram:...
bt.dk
Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx