Af - 26/05-17 21:00

Tv-stjerne afviser rygter og forklarer: Derfor ser mit ansigt så hævet udTv-stjerne afviser rygter og forklarer: Derfor ser mit ansigt så hævet ud

Den populære skuespiller er træt af at blive offer for rygter.

Bildstrecke im Grossformat »

26 år gamle Sarah Hyland, der er kendt for at medvirke i komedieserien 'Modern Family', har været ude og afvise rygter om, at hun skulle lide af en spiseforstyrrelse.

På sin Twitter-profil afviser hun, at hun lider af anoreksi, efter rygtet har været heftigt debatteret på blandt andet de sociale medier.

'Det handler om min vægt. Normalt kommenterer jeg ikke sådan nogle ting, fordi det giver opmærksomhed til dem, som spreder negativitet, men jeg er nødt til at forklare nogle ting og sprede kærlighed.'

Tv-stjerne i dyb sorg: 'Det har været den hårdeste uge i mit liv'
Tv-stjerne i dyb sorg: 'Det har været den hårdeste uge i mit liv'

Sarah Hyland fortæller, at hun ikke har haft verdens bedste år. Men hun vil dog ikke uddybe, hvad det helt præcist betyder.

'Måske vil jeg tale om det en dag, men foreløbigt sætter jeg pris på mit privatliv,' skriver hun.

Her ses skuespilleren sammen med resten af skuespillerne fra hitserien 'Modern Family'.
Selv om hun får mange negative kommentarer fra folk, som siger, at hun er ulækker, og at hun burde tage og spise en burger en gang i mellem, lyder svaret, at det gør hun faktisk.

Modern Family-stjerne slæbt i retten af sine ufødte børn
Modern Family-stjerne slæbt i retten af sine ufødte børn

'Jeg er ikke fan af at være ’tynd’. Som mange siger, at jeg er.'

Den 26-årige skuespiller fortæller, at hun har været sengeliggende i nogen tid og derfor har mistet en masse muskelmasse.

'Omstændighederne betyder, at jeg ikke har kontrol over, hvordan min krop ser ud,' skriver hun og forklarer, hvad der helt præcis er skyld i, at hendes ansigt ser hævet ud.

'Jeg ved, at mit ansigt ser hævet ud på grund af medicinen, som redder mit liv.'

Hun afslører, at hun tager 'prednison', der er et binyrebarkhormon, som blandt andet kan bruges, hvis man har problemer med nyrene.

Elsket TV-serie hyrer otte-årigt transkønnet barn
Elsket TV-serie hyrer otte-årigt transkønnet barn

Tidligere har Sarah Hyland ifølge CNN kæmpet med nyreproblemer, og i 2012 fik hun en transplantation. Skuespilleren har medvirket i alle otte sæsoner af den prisvindende tv-serie 'Modern Family', hvor hun spiller Haley Dunphy.LÆS OGSÅ: 'Modern Family'-stjerne snyder Instagram med numse-foto

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Nyslået Lotto-millionær har...
bt.dk
Mystisk opslag: Linse fortryder et...
bt.dk
Nye dokumenter kommet frem: Kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx