Af - 27/04-15 09:02; Opdateret: 27/04-15 09:15

Maria Lucia skælder ud på pinlige danske forældre: - Jeg krummer tæerMaria Lucia skælder ud på pinlige danske forældre: - Jeg krummer tæer

Kan man tillade sig at brokke sig over et gratis arrangement?

Bildstrecke im Grossformat »

Maria Lucia blander sig nu i debatten om weekendens 'Frost'-koncert i Købehavn, hvor forældre siden har stået i kø for at brokke sig over den dårlige lyd og udsyn til scenen.

TV: Nu kan du forvandle dig selv til Elsa fra Frozen med ny app
TV: Nu kan du forvandle dig selv til Elsa fra Frozen med ny app

Musical-stjernen skriver på Facebook, at hun er ked af, at så mange har haft en dårlig oplevelse. Hun erkender, at Disney havde undervurderet filmens popularitet (der dukkede cirka 10.000 op på Strøget, hvilket gjorde, at mange havde svært ved at høre og se, hvad der skete på scenen), men hun vil ikke finde sig i de voksnes dårlige opførsel:

- Jeg krummede tæer over voksne, som brugte deres børn imod hinanden for komme foran i køen og nærmest kom op at slås samt brokkede sig over manglen på kostumer og goodiebags. Hvad er det lige, I lærer jeres børn med den opførsel? Jeg var ked af at se den mangel på medmenneskelighed og respekt overfor hinanden og andres børn, skriver hun blandt andet i et langt indlæg på Facebook.

Disney afslører: Mickey skjuler sig i mange af vores klassikere
Disney afslører: Mickey skjuler sig i mange af vores klassikere

Maria Lucia minder forældrene om, at arrangementet var gratis:

- Jeg vil ikke blive personlig og svare lige så nedladende, som jeg desværre synes, nogle af jer har skrevet til mig, men kun sige at, ja, man kunne måske have gjort mange ting anderledes, meget kan forbedres til næste gang (skulle en næste gang overhovedet komme på tale efter dette), og ja, måske var successen af filmen og stedet desværre undervurderet, men det var et gratis- og et fra udgangspunktet meget uskyldigt arrangement som tilsyneladende stak af med en menneskemængde, som overgik alles vildeste fantasi!

Flere kendte har blandet sig i debatten.

Silas Holst, der i en artikel på eb.dk selv beskyldes for dårlig Disney-opførsel, kalder det typisk dansk at brokke sig.

- Hold nu op! Måske man som forældre kunne sige sig selv, at der ville komme mange mennesker i stedet for at brokke sig over, at Disney ikke kunne forudsige det. Kan forstå klagerne hvis man havde betalt penge for arrangementet. Det var et gratis arrangement, så har svært ved at se, hvordan man kan tillade sig at brokke sig, skriver han blandt andet på Instagram.

Andre ser mere humoristisk på situationen:


VAR DU TIL FROST-KONCERTEN VIL VI GERNE HØRE OM DIN OPLEVELSE. SEND EN MAIL TIL KDN@MX.DK

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx