Af Caroline Kristensen - 03/05-18 21:57

Supermodel skilt fra sin mand gennem 29 år: Ingen vidste noget i et år Supermodel skilt fra sin mand gennem 29 år: Ingen vidste noget i et år

Egentlig er nyheden gammel - men ikke for offentligheden.

storybild

Ric Ocasek og kone Paulina Porizkova sammen ved Metropolitan Museum of Art - 2009 (Billede: LUCAS JACKSON)

Supermodellen Paulina Porizkova offentliggør skilsmisse fra sin mand gennem 29 år. Parret har været skilt i et år, men deler stadig lykkelige billeder af deres lille familie - og vil blive ved med det.

Til døden os skiller, er som udgangspunkt det, man siger ja til, når man gifter sig. Men efter 29 års ægteskab har supermodellen Paulina Porizkova (53) valgt at blive skilt fra sin mand Ric Ocasek (74) - sidste år. For gennem et helt år har parret, der knyttede bånd i 1989, nemlig holdt deres skilsmisse hemmelig.

Paulina Porizkova  deler den ellers noget 'gamle' nyhed om deres skilsmisse i et opslag på Instagram:

Et opslag delt af Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) den

'Vores familie har altid været - og vil stadig være - en velbygget bil. Når vi fire (parret med deres to børn red.) er sammen, kan vi køre hvorend, vejene tillader os. Men ligesom en cykel, så stamper min mand og jeg ikke længere synkront i pedalerne. Derfor har vi valgt at give op på at cykle sammen,' skriver supermodellen, der tydeligvis henviser til at eksmanden Ric Ocasek har været forsanger i bandet 'The Cars'.

Hun fortsætter:

'Ric og jeg blev skilt under fredelige omstændigheder for et år siden. Billederne af vores lykkelige familie er rent faktisk lykkelige familiebilleder; vi er bare ikke længere et par.'

Sådan skriver supermodellen, der også understreger, at man godt kan forvente at se flere billeder af deres familie i fremtiden. Gennem det seneste år har de hvert fald gjort det klart, at de godt kan nyde hinandens selskab, selvom de ikke længere er mand og kone. Man skal kun tilbage til den 14. april for at se billeder af hele familien sammen.

Billedet er taget på den røde løber til 'Rock and Roll Hall of Fame' ceremonien i Cleveland. Her blev Ric Ocasek sammen med sit band 'The Cars', der havde adskillige hitnumre mellem 1978 og 1988, optaget i det prestigefyldte 'Rock and Roll Hall of Fame' og gav også en koncert i anledningen af den store aften.

Rock & Roll Hall of Fame i Cleveland, Ohio. Ric Ocasek fra 'The Cars' på scenen. (Billede: AARON JOSEFCZYK)

Noget tyder på, at Paulina Porizkova og Ric Ocasek har knækket koden til den lykkelige skilsmisse, for selvom de er gået hver til sit, støtter de stadig op om hinanden.

På Paulina Porizkova Instagram profil skriver hun således også, at parret ikke ønsker at kommentere mere på deres skilsmisse af respekt for hinanden og deres fælles børn. For som hun selv forklarer, så har parrets kærlighed holdt i mange år, og derfor har de stadig en dybfølt respekt for hinanden.

Paulina Porizkova og Ric Ocasek mødtes i 1985 under optagelserne af en musikvideo for 'The Cars', da Paulina kun var 19 år gammel. I dag har de sønnerne Jonathan Raven Ocasek og Oliver Orion Ocasek.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brand i ejendom i København: Bygning...
bt.dk
Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx