01/03-18 21:39

Natascha Linea: Derfor er jeg en mønsterbryderNatascha Linea: Derfor er jeg en mønsterbryder

Af: Louise Andersen, Realityportalen.dk

storybild

Den unge mor er ikke i tvivl om, at hun er en mønsterbryder.

I sidste uge afslørede Natasche Linea Kaup titlen på den selvbiografi, hun har arbejdet på de sidste mange måneder. Den kommende bog får titlen 'Mælkebøttepigen', bl.a. fordi mælkebøtten af Natascha Lineas yndlingsblomst, men også, fordi mælkebøtten refererer til 'mælkebøttebørn'.

Der er dog flere, der ifølge den unge mor selv på de sociale medier har givet udtryk for, at de ikke mener, at Natascha Linea kan betegnes som en mælkebøttepige, og dét har fået den unge mor til tasterne.

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Natascha Linea om kæresten: Vi skal giftes og have børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se øjeblikket, inden det slettede billede er taget, da Novah kom til verden.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

'Folk mener ikke, at jeg er en mælkebøttepige, fordi jeg endnu ikke har gennemført en uddannelse; fordi jeg endnu ikke har fået styr på mit liv, eller haft et rigtigt arbejde endnu. Dette mener JEG personligt ikke er korrekt. Jeg mener stadig godt, man kan været et mælkebøttebarn,' skriver Natascha Linea på sin blog.

Hun understreger, at hun ikke selv mener, at der er så meget, hun kunne have gjort anderledes, og at hun slet ikke er i tvivl om, at hun, i følge hende selv, er en mønsterbryder.

'Jeg har et godt og fornuftigt liv, som jeg er 100 procent tilfreds med, og jeg vil mene, at jeg har brudt nogle af de ting, især min mor har gjort galt i min barndom og ungdom. Jeg mener personligt selv, at jeg er mønsterbryder på mange områder,' skriver hun.

LÆS OGSÅ: Det værste ved 'De unge mødre' er …

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Nanna: Jeg har ventet på denne dag for evigt

Et godt og fornuftigt liv

Natascha Linea uddyber også, hvorfor hun mener, at hendes liv er både godt og fornuftigt.

'Jeg mener personligt selv, at jeg har godt styr på mit liv. Vi bor sammen i en dejlig leglighed i en by, vi er meget glade for at bo i, og som er et sted, jeg har planer om at bo i mange år fremadrettet.  Jeg er under uddannelse og søger noget fast arbejde,' skriver hun og fortsætter:

'Jeg har god succes på min blog, som jeg tjener lidt “lommepenge” på; Min bog bliver efter planen udgivet slut april, og jeg skal efter planen starte på nogle online skriveforløb hen over sensommeren og vinteren, så jeg kan blive klar til at udgive min bog nummer to i 2019. Jeg har en dejlig kæreste, som er så sød og god ved mig, og kommunen er ved at forsvinde ud af mit og ungernes liv.'

Du kan læse resten af Natascha Lineas blogindlæg her.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Linse optager nyt program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
10 køer fundet døde på ubeboet ø: Nu...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx