Af Christian Winther Johansen - 06/05-18 22:32

Fie Laursen får lavet bryster - og du kan følge det LIVEFie Laursen får lavet bryster - og du kan følge det LIVE

Bloggeren Fie Laursen kommer til at livestreame sin kommende brystoperation.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Linda Kastrup)

Det er efterhånden en del tid siden, at Fie Laursen afslørede, at hun skulle have lavet nye bryster.

Den 21-årige blogger har får to år siden på sin blog fortalt, at hun drømte om at få lavet brysterne større. I marts fik Fie Laursen så afsløret, at hun skal under kniven mandag den 7. maj hos privathospitalet Nygart.

Det offentliggjorde hun i en blog, hvor hun også viste brysterne frem, så læserne kunne komme helt tæt på det indgreb, hun ønskede sig.

»Det er noget, jeg har ønsket mig, siden jeg var helt lille - jeg er fascineret af store bryster, og glæder mig til at blive 100 procent tilfreds med mig selv«, sagde Fie Laursen til BT og metroxpress i forbindelse med afsløringen.

Lørdag fik den 21-årige tidligere Paradise Hotel-deltager så afsløret endnu en nyhed i forbindelse med indgrebet - at hun kommer til at livestreame det, så alle hendes følgere kan kigge med.

Det skriver Fie Laursen på sin blog.

Hun kommer ikke ind på, hvorfor hun vælger at livestreame sit indgreb, men fortæller, at man kan følge det på hendes Instagram-profil.

Generelt er hun meget hemmelighedsfuld omkring sin operation, og noget tyder på, at der kommer til at ske noget, som vil overraske hendes tusindvis af følgere.

'Der har været MEGET stille omkring min bryst operation og det er der en helt særlig grund til, dog kan jeg ikke løfte sløret for den endnu, men jeg ved at i vil elske det jeg har gang i lige nu. Jeg kan ikke udtale mig om mine følelser, tanker eller hvad der sker op eller efter min operation lige nu, men det lover jeg jer kommer,' skriver Fie Laursen, der blandt andet undskylder med, at hendes nylige flytning har stresset hende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ståle frygter Europa-nedsmeltning:...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Inga flyttede fra Danmark for 40 år...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx