Af - 24/06-16 15:26

Nikita Klæstrup til nye studenter: I kan godt droppe dette fremover!Nikita Klæstrup til nye studenter: I kan godt droppe dette fremover!

Kendissen Nikita Klæstrup har en kedelig besked til de nyklækkede studenter, der skal læse videre.

Bildstrecke im Grossformat »

Nikita Klæstrup har en kedelig besked til de studenter, der lige nu fejrer sig selv og den hårdtvundne hue med vognkørsel landet over.

Beskeden til de studerende har hun delt på sin Facebook-side, hvor den allerede på to timer har tiltrukket flere hundrede likes fra hendes følgere.

Den 21-årige retorik-studerende har nemlig en portion hårde nyheder til de sommerkåde tidligere gymnasieelever.

Til alle studenter, der taler om, hvor meget de glæder sig til fremtiden. Fucking don't. Lad mig fortælle jer, hvad jeres fremtid går ud på (i hvert fald for dem af jer der starter på universitetet).

Herfra sætter hun fokus på, hvordan man som universitetsstuderende skal til at bruge flere tusinde kroner på dyre lærebøger, som underviseren anbefaler - og i øvrigt selv har skrevet.

Nikita Klæstrup: Se mit nye hår
Nikita Klæstrup: Se mit nye hår

Desuden kommer de kommende studerende til at få nogle større skift i livet.

-I kommer alle sammen til at slå op med jeres kærester ("Whaaaaaat? Skal jeg ikke være sammen med Tobias for evigt???" Nej! Du skal snave med en fynbo fra dit studie, under en leg med kogt spaghetti, på din rustur. Sådan er livet).
Derefter skal du bruge resten af studietiden på at undgå ham, hvilket bliver pænt svært, når I bliver sat i læsegruppe sammen af en nævenyttig studievejleder, skriver Nikita Klæstrup på sin Facebook-profil.

Nikita Klæstrup afslører: Jeg har fundet en ny fyr
Nikita Klæstrup afslører: Jeg har fundet en ny fyr

Desuden kan de studerende komme til at se frem til, at fejringen af jul formenlig bliver afløst af stress med eksamensforberedelser eller opgaver.

- Når I endelig er færdiguddannet, kan I sikkert ikke få et arbejde, fordi I alle sammen har valgt at studere et eller andet dumt såsom "Markedsføringskommunikation og økofilosofi i et speltsamfund med speciale i moderne dans".

Nikita deler bryst-foto: Et af de frækkeste jeg selv har taget
Nikita deler bryst-foto: Et af de frækkeste jeg selv har taget

Se Nikita Klæstrups Facebook-opslag nedenfor.

LÆS OGSÅ: Chokeret Nikita Klæstrup: - Jeg er hovedperson i ulækker voldtægtsfantasi

LÆS OGSÅ: TAG TESTEN: Kan du score Nikita Klæstrup?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx