Af Katrine Frederikke Wandrup - 27/09-17 10:34

Kendt tv-vært til sin mand: Der bliver bollet for lidt herhjemmeKendt tv-vært til sin mand: Der bliver bollet for lidt herhjemme

'Vild med dans'-vært vil gerne have mere sex, men det er svært med et lille barn i hjemmet.

storybild

Sarah Grünewald. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

I marts 2016 blev 'Vild med dans'-værten Sarah Grünewald mor til sin søn Luis, og siden da har det været svært at få gang i sexlivet med manden, dj Rasmus Backhaus, fortæller hun ærligt i episode 15 af podcasten 'Farmænd'.

Hun er med som special guest star, og da samtalen falder på sexlivet efter barn, åbner værten op for, hvordan det står til derhjemme.

Parret vil gerne have et barn mere, men som hun siger i podcasten: »Man skal knalde for at få børn.«

Og det går ikke så nemt.

Vi fejrer mellemrum mellem tænderne og evig kærlighed #datenight @backhaus1 #elskerdig

Et opslag delt af Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) den

»Det er valget mellem, om man lige skal ruskes rundt, eller om man skal sove. Og i de fleste tilfælde vil man gerne sove,« uddyber hun.

Men hun ville ikke lade det fortsætte sådan, og derfor valgte hun for nogle måneder siden at dele sin frustration over den manglende sex med sin mand. Hun valgte at tage snakken om morgenen, mens Rasmus Backhaus skulle give sønnen morgenmad.

»Jeg sagde: 'Der bliver simpelthen bollet for lidt herhjemme', og han stod der i sine morgenunderbusker med min søn ved siden af, der sad i en barnestol. Og han er i gang med at give min søn et kødben, som egentlig var til hunden, samtidig med, at han siger til mig: 'Du har fuldstændig ret skat, vi skal simpelthen have gang i det. Altså jeg ved bare ikke, hvornår pokker vi skal gøre det.' Jeg måtte sige: 'Kødben er ikke til vores dreng, det er til hunden, og vi snakker om det på et andet tidspunkt.' Det indikerer ligesom, hvor vi er henne. Vi er bare hammer hammer trætte,« fortæller Sarah Grünewald.

Jeg er heldig

Et opslag delt af Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) den

Værten har fået flere velmenende råd med på vejen fra venner, og en veninde foreslog, at hun så på sex som en julegave, hun skulle give til sin mand. Men den tanke bryder Grünewald sig ikke om. Det er for usexet, mener hun.

»Jeg tror, man skal kaste sig ud i det, for bare det at putte sig under min mands dyne og ligge tæt, så bliver man mindet om, hvor rart det er. Så det er med bare at gøre det.«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politi efterlyser mand efter seksuelt...
bt.dk
Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx