Af - 01/09-16 09:02

Ekspert: Så meget tjener Kendall Jenner på ét Instagram-opslagEkspert: Så meget tjener Kendall Jenner på ét Instagram-opslag

Kendall Jenner har intet mindre end 64,6 millioner følgere på Instagram, så der er ikke noget at sige til, at hendes opslag på de sociale medier er i høj kurs.

Bildstrecke im Grossformat »

Kendall Jenner.

Hun er blevet en verdenskendt supermodel, og hun medvirker i familiens populære realityshow. Det går strygende for 20-årige Kendall Jenner, hvis succes også gør udslag på de sociale medier.

I skrivende stund har den verdenskendte model 64,6 millioner følgere på Instagram, og hun har i længere tid været den person på Instagram, som har fået allerflest til at trykke like på et billede.

Det skete, da hun for to år siden postede et billede af hendes hår, der var formet som små hjerter. Opslaget fik 3,1 millioner likes, og i dag er det tal steget til 3,6 millioner.

Med den store interesse for kendissens Instagram-posts, er der ikke noget at sige til, at hendes opslag er flere millioner kroner værd.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte.

Et opslag på Kendall Jenners Instagram er mellem 835.790 kroner og to millioner kroner værd. Det vurderer Frank Spadafora, der er grundlægger og administerende direktør for analysefirmaet D’Marie Archive til CR Fashion Book.

- Hvis du ønsker at nå et "modelpublikum", er du nødt til at betale et heftig ekstra beløb for det, konkluderer Frank Spadafora til CR Fashion Book.

Slut med svedige baller: Kylie Jenner har fundet en sexet løsning
Slut med svedige baller: Kylie Jenner har fundet en sexet løsning

Han har sammen med sit team udviklet en algoritme med 50 forskellige faktorer, der måler, hvor meget kendte modellers indlæg på de sociale medier er værd.

Frank Spadafora har i samme forbindelse vurderet, at de to andre supermodeller, Cara Delevingne og Gigi Hadid, der næsten lige så populære på de sociale medier, kan hente samme indtjening hjem per opslag som Kendall Jenner.

- Vi er stadig i en proces, hvor vi lærer vores klienter, at de skal være bevidste om deres værdi på de sociale medier. Nogle af de modeller, som vi har arbejdet med på D'
Marie har faktisk potentiale til at tjene mere per opslag (på de sociale medier, red.) i forhold til en dagsløn.

Højgravid Kardashian-medlem smider tøjet på forsiden af magasin
Højgravid Kardashian-medlem smider tøjet på forsiden af magasin

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

LÆS OGSÅ: Kardashian-mor vil også være med: Flasher sine brystvorter

LÆS OGSÅ: Kylie Jenners bryster er vokset: Her er hendes forklaring

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx