Af - 25/01-16 10:59

Nikita Klæstrup: Dette realityprogram kunne jeg finde på at melde mig tilNikita Klæstrup: Dette realityprogram kunne jeg finde på at melde mig til

Nikita Klæstrup er metroxpress’ reporter på den røde løber, når der i aften afholdes Reality Awards i Cirkusbygningen. Her fortæller den populære blogger om sit forhold til reality-tv.

Se da Anders Hemmingsen fik besøg af Nikita Klæstrup i sit studie. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Er du til reality-tv og/eller Nikita Klæstrup, så er det om at følge med på mx.dk i mandag aften.

Den populære blogger stiller nemlig op som metroxpress’ rødløber-reporter, når der i afholdes Reality Awards i Cirkusbygningen, hvor blandt andet årets mandlige og kvindelige reality-deltager skal kåres.

Nyt par? Nikita Klæstrup i biografen med Oliver Bjerrehuus
Nyt par? Nikita Klæstrup i biografen med Oliver Bjerrehuus

Nikita Klæstrup har endnu til gode selv at medvirke i et reality-program. Hun kunne dog godt se sig selv i ‘Paradise Hotel’.

- Jeg elsker ‘Paradise Hotel’. Jeg er ved at gense sæson 2010 med Amalie og Peter. Det er så sjovt at se deres tøj. Det ligner noget fra 00’erne, men er 2010. Og så er det sjovt, at det ser ud som om, at det er filmet igennem Instagram mayfair-filter.


Nikita Klæstrup synes, man burde lave flere sæsoner af ‘For lækker til love’, selvom den sidste sæson ikke var så god. Hendes yndlings realitystjerner er Gustav, Amalie Szigethy og Carlos ‘Iceman’.

Nikita Klæstrup et år efter kjolegate: Der kommer en fræk ny kjole i år
Nikita Klæstrup et år efter kjolegate: Der kommer en fræk ny kjole i år

- Han er så cool. Der er en smuk scene i ‘For lækker til love’, hvor Ciano er ved at gøre sig klar til en date’ Han belærer Carlos om, hvor godt det er at have en hvid skjorte på. Carlos kigger på op fra sit Playstation-spil, siger ja og spiller så videre. Carlos burde være med i alle reality-shows.


Nikita Klæstrup skal til Reality Awards også på scenen for at overrække prisen for årets social media person. Hun synes dog, der mangler en pris:


Her afslører Nikita Klæstrup sin nytårskjole
Her afslører Nikita Klæstrup sin nytårskjole

- Patrick (Brylov, ‘Paradise Hotel 2015, red.) fortjener en pris fordi han næsten døde (Han røg ud af programmet efter et voldsomt fald, red.).


Nåede du ikke at få billet til Reality Awards? Det er lige meget. Følg i stedet med på Snapchat, hvor vi opdaterer hele aftenen på profilen ‘mxfesten’.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Derfor er jeg den mest googlede danske kvinde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx